Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (356 words)

Историята на един автомобил

Използването на автомобила е един процес при който те се експлоатира за най-различни нужди. Това продължава дълги години и много километри.

Използването на автомобила е един процес при който те се експлоатира за най-различни нужди. Това продължава дълги години и много километри. Това и налага естествения момент за всеки автомобил в който той се амортизира до такава степен, че неможе да служи вече на собственика си.

След като се стигне до този момент вие имате следните възможности да го предадете в някое място което е коли за скрап или да го оставите в някоя автоморга. И двете възможности предоставят различни опции на действие. В първата в която може да предадете колата за скрап, единствено е необходимо да се обадите на някоя фирма, която се занимава с това и те ще свършат всичко необходимо. Ще дойдат на място да вземат колата ви с техен транспорт, ще издадат необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Другия вариант е да проверите възможностите за това, колко биха ви дали в различните автоморги. Това зависи от колата ви, какъв модел е, на колко километри е и най-вече коя година е произведена.

Вие ще изберете тази възможност която ви устройва повече, която е по изгодна за вас. Но иначе най-добрия начин да вземете максимално  може би да се опитате да продадете стойностните неща на вашия автомобил, някои да запазите за по нататъшна продажба и накрая да го предадете в някоя морга или да го дадете за скрап.

Неща на които е добре да обърнете внимание преди да се разделите с колата си е да ли акумулатора си струва и да го свалите. Гумите имат ли грайфер и да се опитате да ги продадете с джантите. Горивото то резервоара. елементи от двигателя, които може да се вземат, като алтернатор и други.

В крайна сметка идеята на местата като автоморги е да спечелят от препродажбата на тези елементи и вие ако ги продадете не може да очквате изгодна цена за колата която ще им оставите. Нещата зависят от вас и вие може да прецените до колко ви се занимава със всичко това. Може просто да я оставите в автоморга или да я предадете за скрап.

1
Немския Език
Каква е разликата между хотел и хостел ?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location