Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (359 words)

Немски език за деца – лесно изучаване, чрез приложения за смартфони

Немски език за деца – лесно изучаване, чрез приложения за смартфони

Децата усвояват бързо нови умения и знания. Ученолюбиви са и ще научат с желание и веселие всякакъв полезен материал, включително и за немския език.

Децата усвояват бързо нови умения и знания. Ученолюбиви са и ще научат с желание и веселие всякакъв полезен материал, включително и за немския език. Около 200 милиона души в света говорят немски език. Ако искате детето ви да стане част от тази общност можете по лесен начин да го запознаете с основите на немския.

  1. KinderApp – забавно се научават имената на предмети от обкръжението, чрез живи и привлекателни илюстрации. Апликацията предоставя две нива за научаване на немски език, в ниво едно - докосването на обекти води до поява на имената им. В ниво две гласно се назовават имена на предмети, които детето трябва да намери. За разлика от много приложения за начинаещи, KinderApp включва в методиката по преподаване на немски език и определителен член.

    KinderApp е най-продаваното приложение в област „Образование и детски игри“ на German App Store. Оценено е както от редица потребители, така и от пресата. Предлага се за смартфони с операционна система iOS или Android на цена от 2.93 лева.

  2. Learn German Baby Flash Cards – въпреки думата „baby“в името на приложението, то е предназначено за деца от всяка възраст целящи да научат немски език. Методът на обучение, е чрез визуализиране на екрана на устройството, което ползвате на четири картинки.

    В единият режим на работа детето трябва да кликне на картинката, която изрича гласът, а в другия – да докосне картинките, чието име иска да чуе. Приложението предлага различни категории – цветове, форми, азбука, животни, транспорт, цифри. Предлага се за устройства работещи с iOS на цена от 2.93 лева.

  3. Learn German Alphabet – приложение, което ще очарова най-малките с визията си. Немският език се преподава по четири начина – изучаване на немската азбука, с произношение; слушане на примери включващи букви от азбуката; игра за съвпадение; практика.

    Learn German Alphabet запознава детето с основата на немския език – азбуката, по неформални, забавни и запомнящи се начини. Предлага се за Android на цена от 2.55 лева.

Източник: Езикова Школа Омега. Курсове по немски език - http://omegals.com/obuchenie_na_nemski_ezik.php. Ползвани са данни от: Wikipedia, App Store и Google Play.

 

1
Каква е разликата между днешните слънчеви колектор...
Качествени системи за сигурност от Боду СОД
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location