Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (544 words)

Разширяване на влиянието на ключовата дума

Разширяване на влиянието на ключовата дума

Всеки, който прави бизнес онлайн (а кой не прави?), знае, че SEO оптимизацията е от ключово значение. След като този процес приключи, заявките за търсене придобиват голямо значение.

Всеки, който прави бизнес онлайн (а кой не прави?), знае, че SEO оптимизацията е от ключово значение. След като този процес приключи, заявките за търсене придобиват голямо значение. Органичните резултати от търсенето са отлично място да се рекламира пред потенциални купувачи и да се достигне до нови клиенти.

Шум в комуникацията

За съжаление съществува и много дезинформация по въпроса за правилната оптимизацият на всеки сайт. В този материал ще обърнем внимание на методите за изграждане на мрежа от връзки. Те могат да се използват за разширяването на влиянието на ключовите думи, които сте избрали. Това ще доведе до повишаване на класирането на всеки сайт в резултатите от органичното търсене.

В тази ситуация трябва да се стъпи на добра основа. Това е качествената SEO оптимизация на факторите, които се намират на страницата. Провал в тази насока може да минимизира резултатите в по-широкия смисъл на подобряването на видимостта на всеки сайт.

Ключови фактори на страницата

 • Скорост на сайта – Специалистите, които се занимават със SEO оптимизация (като тези, които пишат тук: http://www.seopal.bg/2013/02/8-съвета-за-избиране-на-cms/), са наясно от много време, че това е наистина много важен фактор в алгоритъма на търсачката. Подобряването на скоростта на сайта е винаги добра идея. Сайтовете вече могат да бъдат визуално привлекателни и едновременно с това достатъчно бързи.

 • Навигация на сайта – Това е много важен компонент както за търсачките, така и за потребителите. Правилното описание на вътрешната структура на сайта ще позволи на потребителите да намерят онова, което търсят по-бързо и по-лесно. Освен това процесът за създаване на мрежа от връзки ще се улесни значително.

 • Създаване на съдържание – С промяната на алгоритъма на Google това стана един от ключовите елементи за SEO оптимизацията. Освен това потребителите, които намират един сайт за интересен и полезен, ще продължават да го посещават.

 • Оптимизиране на изображенията – Това често е елемент, който се пренебрегва или пропуска. Добавяне на текст под всяка снимка, която се използва в сайта, може да помогне на Google и другите търсачки да ви класират по-добре в резултатите.

Одит на активите

В случай, че имате готов сайт и искате да прецените дали сте свършили добра работа с оптимизацията, можете да си зададете следните въпроси:

 • Зарежда ли се сайтът бързо?

 • Спомената ли е ключовата дума в заглавието на страницата?

 • Присъствали тя в URL адреса на страницата?

 • Има ли всяка страница уникално мета описание?

 • Ключовата дума спомената ли е в текста под снимката?

 • Има ли страницата мултимедия и видеклипове?

 • Мрежата ви от връзки свързва ли се с уместни и авторитетни външни източници?

 • Съдържанието на страницата отговаря ли на задължителните условия за текст?

 • Има ли граматически и правописни грешки на страницата?

 • Има ли основна информация, която е важна за потребителите и търсачките - име, адрес, и телефон?

 • Лесно ли се споделя съдържание от вашия сайт директно в социалните мрежи?

В обобщение

Отговорите на всички тези въпроси могат да ви дадат представа къде се намирате по отношение на SEO оптимизацията. Това е наистина тежка работа, с която трябва да се справите, като първи етап от стратегията ви за подобряване на резултатите от органичното търсене. Разбира се, че винаги можете да потърсите и професионална помощ от специалисти като тези: http://www.seopal.bg/seo-оптимизация-от-seo-pal/

 

1
Експертно пръскане срещу хлебарки
Сравнение между хостинг доставчиците - Bluehost ср...