Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (535 words)

Светодиодни ленти за автомобила ви

Светодиодни ленти за автомобила ви

Все повече хора признават многото предимства на LED лентите. Те могат да се инсталират, както в дома ви, така и в заведения.

Все повече хора признават многото предимства на LED лентите. Те могат да се инсталират, както в дома ви, така и в заведения. Освен че могат идеално да осветят всяко помещение в дома и офиса ви, те могат да са идеалния аксесоар за вашата кола. Дванадесетволтовите LED ленти ще бъдат най-добрият избор за тaзи цел. Много батерии за автомобили, с изключение на тези на дизелово гориво, осигуряват необходимото напрежение. Светодиодните ивици лесно могат да бъдат включени към акумулатора на автомобила ви, от където ще се захранват. Когато се стартира двигателят на колата, LED лентите ще получат енергия. Светодиодните ивици имат нисък разход на енергия, затова няма да навредят на акумулатора на автомобила ви.

Гъвкавост на LED лентите

Гъвкавите модели са най-подходящи за осветяване на превозното ви средство. Повърхностите в колите на са традиционни, както са в домовете. Трябва да се избере светодиодна лента, която лесно да очертае контурите и да осигури достатъчно директна илюминация. Когато искате да използвате LED ивица за външното осветление за колата си, се уверете, че тя е водоустойчива.

Външно осветление на автомобила

Най-често светодиодните ленти се поставят успоредно на ръба и долната страна на шасито на автомобила. Диодните ивици имат линейна форма, която ги прави идеални за този тип осветление. Резултатите ще са невероятни. Вие можете да изберете всеки цвят от гамата, както и да изберете любим режим на светене. Едно е сигурно - ще привличате всички погледи на пътя.

От друга страна LED лентите могат да ви осигурят и допълнителна сигурност на пътя. Осветеният автомобил придобива много ясни очертания. Винаги можете да се посъветвате с други потребители, които вече са украсили колата си със светодиодни ивици. Те ще ви дадат най-добрите съвети.

Интериорни функции на светодиодните ленти

LED лентите са много подходящи за употреба и в интериора на вашата кола. Има наистина много неща, които можете да направите. Вие можете да поставите гъвкава LED лента по ръба на седалките на вашия автомобил. Това ще даде много приятна и ненатрапчива светлина в купето. За тази цел е най-добре да използватедиодни ивици, които имат залепваща задна част. Това ще улесни монтажа наистина много.

В случай, че тази идея не ви харесва, вие можете да поставите светодиодна лента по тава на автомобила си. В такъв случай можете да изберете някой по-нестандартен цвят.

Има един момент, за който трябва да внимавате. LED лентите трябва да се изключват, когато автомобилът е в движение. Светодиодните ивици ( като тези http://vikiwat.com/led-lenti.html ) създават много силна светлина, която може и да заслепи шофьора, докато кара.

Монтаж на светодиодните ленти

Това е едно от големите предимства на LED лентите. Те се инсталират изключително лесно. Вие трябва да намерите двата кабела, които излизат от светодиодната лента. След това трябва да ги свържете със съответните гнезда на акумулатора на вашия автомобил. В момента, в който колата се стартира, LED лентите ще заработват мигновено. LED лентите са напълно безопасни са употреба в такива условия. Те не отделят топлина по време на работа. Затова не е възможно да предизвикат пожар.

За разлика от луминесцентните осветителни тела, в които има наличие на живак, диодните ивици не съдържат вредни вещества. Това прави този тип осветление съвсем природосъобразно.

2
Морски транспорт - от древността до днес
Боду СОД се погрижи за сигурността на предколеднит...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location