Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (315 words)

Линк билдинг на фирмени сайтове в БГ

Линк билдинг на фирмени сайтове в БГ

Макар, че новите методи за оптимизация на сайтове се свързват най-вече с употребата на социални мрежи и авторство

Макар, че новите методи за оптимизация на сайтове се свързват най-вече с употребата на социални мрежи и авторство, линк билдингът има своята тежест и е препоръчителен, ако искате да се държите на добри позиции в Google и не само. Препоръчваме ви няколко начина да осигурите авторитетни линкове към вашия фирмен уебсайт без да спамите.

Предложенията ни в няколко реда;

  • Прочетете подробно ръководство за вътрешна SEO оптимизация. Следвайте описаните стъпки за съдържанието на страниците ви и ще се поздравите с успех.
  • Използвайте качествените български директории и уеб каталози. В тях са регистрирани куп фирми от всеки бранш и се ползват с добро име сред ботовете на търсачките.
  • Предложете вашите продукти и услуги чрез родните сайтове за обяви. По този начин можете да получите директни купувачи, а и линк към фирмената страница.
  • Намерете релевантни на нишата ви блогове и пускайте коментари. Тук бъдете внимателни, тъй като никой не харесва спама. Гледайте мнението ви да бъде по темата и да бъде изразено с повече думи. Това е един действащ метод за оптимизация на сайтове
  • Социалните мрежи и bookmark сайтовете са следващата стъпка за успешен линк билдинг. Не ги подминавайте в никакъв случай.
  • На последно място, но не по важност са директориите за статии. Мнозина смятат, че те загубиха ефекта си за SEO оптимизация, но по наши наблюдения това далеч не е така. Пишете стойностни текстове и ги разпространявайте по мрежата, като не след дълго ще почувствате положителна промяна.

В обобщение

Ако изпитвате проблеми с линк билдинг и оптимизация на сайтове, потърсете SEO услуги, които да ви докарат необходимия трафик и прилично класиране в търсачките. Не казваме, че това е евтино удоволствие, но пък гарантираме за възможностите на екипа ни. Повече за сео оптимизацията вижте на нашия интернет адрес, където сме описали стъпка по стъпка работата си и още интересни неща.

3
Защо да ходим на ресторант след като можем да оста...
Манчестър Юнайтед не е фаворит в Шампионска лига
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location