Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (534 words)

Значението на SEO съдържанието за Вашия сайт

Когато пишете SEO статии, eважно първо да определите целта на всяка страница от Вашия сайт.

Как да пишем SEOстатии?

Когато пишете SEO статии, eважно първо да определите целта на всяка страница от Вашия сайт. Това трябва да бъде отразено в ключова дума, по която искате съответната страница да бъде намерена от потребителя в търсачката.

Определяне процента на ключовите думи в текста

Статията не трябва да се препълва от повтарящи се ключови думи. Може би смятате, че повтаряемост от 3% до 5% е добра, но това не е така. Представете си, че ключовата Ви фраза е "как да избера голф клуб". Ако сте написали статия от 700 думи на тази тема, то 3% - 5% на ключовата дума се равняват на 105-175 пъти в 700 думи! Това е прекалено много! Имайте предвид, че често ключовата дума може да бъде цяла фраза, както в използвания по-горе пример.

Общо взето не е неоходимо да използвате много пъти ключова дума, защото Google използва статистическа математическа формула, позната като алгоритъм на скритото семантично индексиране (LatentSemanticIndexing). Той използва синоними и други свързани по значение думи за оценка на съдържанието на Вашия сайт. Всичко, което трябва да направите, е да използвате ключовата дума около 0.7% -1.5 % в текста в зависимост от дължината на фразата, като 1.5 % е за една  ключова дума.

Комбинацията между маркетингова стратегия и SEO статии

Генерирането на ефективно SEO съдържание и писането на SEOстатии са умения, които трябва да се усвоят така, както и правилното използването на тези статии за маркетингови цели. Няма особен смисъл да пишете SEOстатии и да ги публикувате извън Вашия сайт, без да използвате ефективна маркетингова стратегия, която да привлича читателите към сайта Ви. Също така няма голям смисъл в писането на SEO статии за Вашия уеб сайт, ако той не е посещаван от достатъчен брой потребители. Нещата са взаимно свързани и за да имате успех в това начинание, трябва да ги движите заедно. Ако смятате, че не можете да се справите с тази задача, обърнете се към SEOфирма, която ще се погрижи за всичко това вместо Вас.

Чрез комбиниране на SEOстатиите с ефективните услуги на маркетинга със статии, можете да постигнете голям успех. Някои хора твърдят, че SEOстатиите и маркетинга с тях вече не играят голяма роля в класирането на търсачките, но това не е така. Напротив, Googleи останалите търсачки се стремят да направят SEO оптимизацията по-естествен процес, а статиите са именно такъв подход.

Естественият подход към читателите

Хората се интересуват от дадена стока и първо искат да намерят информация за нея -какво представлява, какви са предимствата от ползването на този продукт, има ли недостатъци и пр. Те попадат на статия, която детайлно описва търсените от тях продукти и услуги и която в края съдържа линк, който да заведе читателя към мястото, от където може да си ги закупи. Получава се естествен процес на избор, който е одобрен и поощрен от търсачките.

Ако Вие сте собственик на сайт, който искате да попляризирате успешно, SEO статиите са идеалното решение за Вас. В случай, че нямате време или талант да пишете статии, можете да са обърнете към специализирана SEO фирма като SEOPal, където професионални писатели ще създадат Вашите статии и те ще бъдат публикувани на правилното място, за да увеличат ранга на сайта Ви.

2
Фактори, които да вземете под внимание, когато изб...
Как кърлежите намират гостоприемник?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location