Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (405 words)

Как да открием качествени парфюми тестери на изгодни цени

Всяко едно ухание може да събуди в ума ни спомени и чувства, които сме забравили. Така една дама може да бъде забелязана и запомнена за дълго. Парфюмът има качеството да привлича не погледа, а сетивата. Именно затова неговия избор е особено важен.

Всяко едно ухание може да събуди в ума ни спомени и чувства, които сме забравили. Така една дама може да бъде забелязана и запомнена за дълго. Парфюмът има качеството да привлича не погледа, а сетивата. Именно затова неговия избор е особено важен.

Съобразете се с повода и сезона, това ще отсее голяма част от ароматите и ще се насочите към определен вид. Тежките парфюми със силен аромат например са подходящи за по-студените месеци или за официални поводи. По-леките и деликатни нотки са подходящи за летните дни или за ежедневието ни.

Доверете се на качествен и марков парфюм, за да успеете да му се радвате дълго време. Евтините парфюми могат да се доближават максимално много до оригиналните, но те изветрят в пъти по-бързо и дори променят уханието си. Така вместо ефекта „уау“, може да останете разочаровани от това, което сте закупили.

И за да улесним максимално вашия избор ще ви споделим, че качествените парфюми не са толкова далечни и скъпоструващи колкото си представяте. В онлайн магазините за парфюмерии и козметика, може да срещнете вашия любим аромат на много по-ниска цена от тази в местния магазин. Много от интернет магазините предлагат и опцията за преглед и тест, а също и възможност за безплатна доставка. Следете най-новите промоции и може да се възползвате от тях. Така в ръцете си скоро ще държите любимия си парфюм, при това взет на много изгодна цена.

Съветваме ви да тествате ароматите предварително в някои магазини за дрогерия и козметика. Така няма да останете разочаровани и ще знаете какво точно търсите. Бъдете търпеливи и изчаквайте между две впръсквания. В противен случай ароматите се смесват и реално не усещате истинското ухание.

Впръсквайте парфюма в най-тънките и нежни зони на кожата (като тази на китките или зад ухото). След това е добре да поизчакате известно време, за да установите реално как ухае парфюмът. Това е така, защото началните връхни нотки са едни, а когато парфюмът се слее с кожата мирисът става по-различен. В много случаи се оказва, че  съчетанието на кожата с определен аромат не просто не е успешно, а дори разочароващо. Подхождайки с нужното внимание няма как да не останете доволни от своя избор и да му се радвате достатъчно дълго време.

1
Какво да правим след вадене на зъб или стоматологи...
Полезни съвети за избор на полет с прекачване
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location