Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (324 words)

Избор на проект от Проект.бг

Замисляте се дали да не заложите на покупката на готов проект за къща?

Какво трябва да знаем за готовите проекти за къща?

Замисляте се дали да не заложите на покупката на готов проект за къща? Това е наистина добър и икономичен вариант да се сдобиете със собствен дом или нова вила извън града. Предимствата на тази инвестиция са безспорни, тъй като купувате проект, който предварително ви се представя в пълни подробности и вие придобивате доста реална представа за това как ще изглежда вашият бъдещ дом или вила. Така се чувствате спокойни за това, какво да очаквате, колко ще ви струва и като цяло знаете какво се случва и какво предстои във всеки един етап от реализиране на идеята за вашия нов дом. Пълната прозрачност и яснота при предложението за готов проект за къща са доста примамливи, поради това, че вие като инвеститор и купувач знаете за какво точно давате парите си. А всеки човек иска да бъде сигурен и спокоен за инвестициите си, особено ако те са в областта на строителството и недвижимите имоти.

Друго преимущество на готовите проекти за къщи са изгодните цени, на които те се предлагат. Цената е с до 50 % по-ниска от тази на индивидуалните проекти, което е действително доста изгодно, ако целта ви е да икономисате средства, но не за сметка на качествено свършената работа.

Индивидуалното проектиране на къщи отнема доста повече време (приблизително два месеца), докато за направата на един готов проект, съобразен и адаптиран за вашия парцел, времето е едва 15 дни. Това означава, че вие пестите доста повече време, което може да използвате за организация на самото строителство, сформиране на екипи за работата и всичко друго, което решите, че е необходимо по вашите проекти. Всички знаем, че днес времето е ценно и често повтаряме фразата, че „времето е пари”, така че това предимство на проект на къща съвсем не е за пренебрегване.

Ако се чудите какъв проект да си изберете, посетете http://www.проект.bg/ и огледайте там.

1
Без дискриминация на работното място
Зоо портал Baubau.bg представя чихуахуа – най-малк...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location