Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (348 words)

Тъмните врати в интериора

Тъмните врати в интериора

Врати в цвят венге - една от тенденциите на съвременния дизайн. Такова решение се явява гореща тенденция в жилищата, които са в модерен стил.

Врати в цвят венге - една от тенденциите на съвременния дизайн. Такова решение се явява гореща тенденция в жилищата, които са в модерен стил.

Трудно е да боядисате в черно стените в дома си. Но е съвсем по-различно при избора на врати.  Чрез тях ще внесете изисканост, елегантност, стил и класа. Изглеждат екстравагантно. Черните интериорни врати са страхотни и може да направите къщата си да изглежда красива. Ако стените в една къща са боядисани в цвят, който обезличава стаята, като монтирате черна врата, може да я направите на изглежда по съвсем по-различен начин.

Най-добре черната врата изглежда с бели стени - или в някакъв неутрален цвят стени.  Добро решение е да монтирате черна врата с бяла каса.

За да не стои прекалено масивна тъмната врата, ще бъде добре да е със стъкло. Но стъклото трябва да е или прозрачно или матово, за да изглежда зашеметяващо. Релефното стъкло не е препоръчително.

С черната врата е най-добре да вземете черна (тъмна) дограма.  Тези два важни елемента е хубаво да не се смесват. Венгето трябва да бъде допълнено от други части в интериора, като мебели или черни рамки за картини.

Ако имате баня в модерен стил, тогава определено трябва вратата към банята да е във венге. В този случай, в банята може да се използват голям брой бели и черни плочки или дори обикновени  черни и бели тапети. Отново, за такава врата - бяла каса.

Ако вашият апартамент разполага с малък коридор или антре, от който лесно може да се видят няколко врати, ние ви препоръчваме следните опции: паркет от тъмно кафяво дърво, сиво-бежови тапети, черни рамки за картини, бели цокли, бели каси и тъмните врати. Това е пример за доста строг, но изискан стил.

Входните врати във цвят венге също са добро решение, както за къща, така и за апартамент. Тези врати идеално се допълват от големи метални номера на жилището.

Направете дома си с висококачествен и красив дизайн! Изберете правилните цветове за всички елементи!

 

1
Яки персонализирани подаръци за завършване
Защо да си купите лаптоп втора употреба вместо нов...