Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (366 words)

Кърти Дум предлага кърти чисти извозва услуги през нов сайт

Вече поръчката на кърти чисти извозва услуги е по лесна и през интернет. Кърти Дум започна месец Юли не с ваканционно настроение, а с чисто нов корпоративен сайт насочен към потребителите търсещи качествени кърти чисти извозва услуги.

Вече поръчката на кърти чисти извозва услуги е по лесна и през интернет. Кърти Дум започна месец Юли не с ваканционно настроение, а с чисто нов корпоративен сайт насочен към потребителите търсещи качествени кърти чисти извозва услуги.

Целта е бързо и лесно да може да бъде получена информацията, която е важна за всеки: цена, срок на изпълнение, референции от клиенти, сертификати. Новият сайт на компанията е приятел на всички устройства: независимо дали посещавате http://kurti-chisti-izvozva.com/ през смартфон, таблет, лаптоп или настолен компютър, сайтът ще се зареди в използвания браузър бързо, уразмерен за екрана на устройството, което ползвате и предоставящ полезна информация.

Защо да изберете Кърти Дум?

Кърти Дум присъства дългогодишно сред лидерите в областта на кърти чисти извозва улугите. Доказал се като надежден изпълнител в традиционни и мащабни проекти, Кърти Дум продължава да залага на професионализма и отлично извършената работа при всеки проект.

Призванието да държиш на качественото изпълнение в кърти-чисти-извозва услугите направи Кърти Дум избран партньор от най-големите строителни компании извършващи дейност в България: G.P. Group Ltd., ГУСВ, Trace Group Hold Plc, Главболгарстрой, STRABAG Societas Europaea, Геотехмин, Геотехстрой АД, Ормигон и Green garden.

Само по големи проекти ли работи Кърти Дум?

Освен като изпълнител на кърти, чисти, извозва услуги предназначени за булеварди, магистрали, подлези, къщи и хотели, Кърти Дум изпълнява и традиционни дейности по кърти, чисти, извозва услуги в жилища и офиси, както на фирми, така и на частни лица.

Ценово услугите на фирмата се позиционират в изгодния за клиента сегмент. Така освен най-доброто съотношение на цена към качество всеки клиент може да бъде сигурен в професионалното извършване на нужните услуги.

Кърти Дум е сертифициран по систем    а за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2008, система за управление на здравето и безопасността при работа BS OHSAS 18001:2007, система за управление по отношение на работната среда БДС EN ISO 14001:2005.

Курти Дум ЕООД е компания регистрирана в Централен професионален регистър на строителя: Камара на Строителите в България. Кърти Дум ЕООД е редовен член на Камара на Строителите в България.

2
3 забележителности във Варна, които всеки турист т...
Декорация за стена с пана