Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (509 words)

Иновация: Сглобяемите къщи все по-желани за дом в България

Иновация: Сглобяемите къщи все по-желани за дом в България

С невероятен дизайн, на атрактивни цени и неповторимо качество, сглобяемите къщи с метална конструкция, жънат небивал успех на пазара в България през последните години.

Тенденцията не е локална, а дори напротив все повече подобни сглобяеми къщи никнат както в градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, така и в по-малките градове и села, където сливането с природата е едно великолепно естетично решение.

Това ново поколение къщи имат всички характеристики, за да бъдат предпочитани пред традиционните у нас проекти на строителството и архитектурата. Най-ценната им отличителна черта е, че за много по-кратко време, имате вече готов дом. Това обаче далеч не е единственият плюс.

Избирайки, сглобяеми къщи с метална конструкция не само пестите време, но и от финансова гледна точка те са по-практичното и разумно решение. Те могат да се поставят върху всякаква основа, което е голяма възможност за хората, които мечтаят за тихо и уединено кътче в планината, където да създадат една красива и уютна вила например.

Освен, че металната конструкция притежава високо качество и здравина, което е гаранция за дълъг живот, сглобяемите къщи от този тип са и многофункционални. Те могат да служат за различни цели в зависимост от нуждите на клиента. Разнообразни по своята площ и дизайн, сглобяемите къщи са уникална възможност да превърнете в реалност домът от вашите сънища.

Металната конструкция в основата на сглобяемите къщи е изработена от здрава стомана, устойчива на усукване, на природни бедствия и същевременно е с леко собствено тегло. Това предимство е предпоставка за работа в по-бързи срокове и по-голяма прецизност при изпълнение на монтажните дейности и изграждането.

Сглобяемите къщи са уютни и сигурни, тъй като в изработката им са вложени иновативни, висококачествени материали. Конструкцията не поддава при пожари, свлачища или сеизмични трусове. Стените на къщите са изолирани, така че да ви защитят от влага, да задържат постоянни температури и да подсигурят тишина и спокойствие във всеки момент.

Таванът и подът, също са с отлични изолационни свойства и дават възможност на клиента да избере с какъв материал да бъдат покрити, за да се съчетаят с планираният интериор. Можете да избирате измежду широка гама подови настилки. Що се отнася до тавана, там също можете да експериментирате и смело да осъществявате дори най-дръзките си идеи. Къщите от този тип могат да бъдат и на няколко етажа и с неограничен брой стаи, без това да нарушава ни най-малко стабилността на конструкцията. Вътрешни и външни стълби, камини, санитарни помещения, всяко ваше специфично желание може да бъде създадено, за да отговори на очакванията ви.

Сглобяемите къщи са изгодно решение, за тези, които искат собствен дом. Бързо се издигат, не губите време в търсене на майстори за различни довършителни работи, получавате желаната от вас обстановка и всичко това на разумна цена. Освен това, този тип сгради са проектирани да пестят енергия, което е друго доказателство, че са една чудесна инвестиция. Най-важното, обаче е, че можете да материализирате индивидуалните си планове, за да гарантирате уют за цялото семейство.

При сглобяемите къщи с метални конструкции няма ограничения. Клиентът има пълната свобода да избере всеки детайл по отношение на форми, цветове и размери и да създаде един наистина уникален дом.

 

1
Какво трябва да знаем преди да се подложим на дето...
Подкрепете БАБЕП!
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location