Размер на шрифта: +
4 minutes reading time (783 words)

PVC ламперия – рационално решение за качествен ремонт

PVC ламперия – рационално решение за качествен ремонт

Какво трябва да знаем, когато решим да дадем нов живот на стените и тавана у домаили просто, когато е време да направим ремонт на уютния ни дом?

Какво трябва да знаем, когато решим да дадем нов живот на стените и тавана у домаили просто, когато е време да направим ремонт на уютния ни дом?

Трябва да изберем  възможно най-доброто решение от големия асортимент на пазара в това направление, като преценим всички показатели на материалите. В това отношение, използването на PVC ламперия и аксесоари е чудесна алтернатива. Тя е лека, монтира се бързо и е лесна за обработка и поддръжка. Функционална е и по тази причина е идеална за приложения в широк спектър за интериорни решения.

PVC облицовката е съвременно, модерно и практично решение, предопределено за стени и тавани. Използва се широко при облицоване на стени, бани, кухни, хол, тераси и окачени тавани. Има не малко предимства и при приложението си в магазини, офиси и складови помещения, дори и ако те са разположени на влага.

На какво е нужно да обърнем внимание, когато избираме PVC ламперия? Нейните съставни панели трябва да са твърди, да не се огъват лесно, по тях, естествено, не трябва да има  дефекти – драскотини, разслоявания, разтекла се боя. Гаранционният срок, заедно със сертификат за качесто, също се явява показател за надежност на избраната от нас ламперия.

Разработването на нови PVC решения включва провеждането на ред проучвания, за да се стигне до търсения резултат - оригиналност и естетически дизайн.

PVC ламперията е рационално решение за бързо оформяне на интериора, а вече в доста случаи и на екстериора на нашия дом, като придава стилен и завършен вид на стени и тавани. Ламперията от този вид успешно може да имитира мрамор, дървесни цветове, тухли, мозайка, плочки. Тя представлява надежна и трайна облицовка на таваните и стените в дома ни, в кабинети и чакални, а също и в стопански помещения, особено ако са изложени на въздействието на влага и вода.

PVC ламперията е удивителна алтернатива на традиционните решения като боя, мазилка или тапети. Превъзхожда ги с пълната си влагоустойчивост и гладкост - неповторими характеристики при поддържане на хигиена. И не на последно  място, този вид ламперия, за разлика от дървото, не се напуква или изкривява, цветът й остава непроменен за дълги години, което спестява не малко от семейния бюджет.

Ламперията позволява изграждане на облицовка за стените, която скрива кабелите на електроинсталацията и външните тръби на В и К, прикрива неравностите по стени и тавани. Характеризира се с трайност, лесна поддръжка, устойчивост на атмосферни условия и е един модерен, но в същото време, доста по-евтин и качествен заместител на облицовката от гипсокартон.

Основната гама на PVC  ламперията е бялата - с лаково или матово покритие, но вие можете да избирате от всякакви цветове и нюанси, като например къмък или дървесна текстура. Това ще ви позволи да създадете невероятен интериорен дизайн. С тяхна помощ, вие допълнително ще увеличите топло- и звукоизолацията на дома си, което ще внесе още повече уют и топлина  и ще създаде у вас чудесно усещане за комфорт.

Различните вариации в ширини /12.5 см-20см/, дължини /2.6м – 6 м/ и дебелини /10 мм- 20 мм/  на PVC ламперията, позволяват облицовката да се използва и при нестандартни стени  и тавани на помещенията, а и за целите на промишлеността.

Благодарение на общоизвестността на PVC облицовката, в строителството са създадени индустриални стандарти за нейното използване. Този продукт има няколко различни и интересни предимства. Ако планирате да обновявате екстериора или интериора на уютния си дом, или искате да скриете омръзналата ви вече фасада на сградата, в която живеете, то трябва да имате предвид, че най-ефективното като разход, решение е PVC ламперията. Нейното поставяне дава нов живот на вътрешните и външните стени със своята устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия, като дъжд, силно слънце и  студ. PVC облицовките са достъпни с няколкото си различни класа за екстериор или интериор. Но те имат освен това и специални приложения, всяко от които има за цел да се даде максимален живот  в тази специфична област на използване.

И най-вече, PVC ламперията е особено незаменима при използване и вграждане в съвременните кухни и бани – места, които винаги са изложени на пара и пръски, което доста често води до проблем при традиционните решения, като дървена дограма, плочки или боя.

А какво ще кажете да превърнем балкона или терасата в уютен кът за почивка и отмора след работния ден, с помощта на PVC ламперията? Тази част от нашето жилище отдавна не е вече само място, където да застанем за малко. Балконът може да се превърне в част от интериора на дома, а с помощта на PVC ламперията, можем да внесем акцент за настроение и удоволствие. Особено като имаме предвид неоспоримите плюсове на този вид облицовка – лесна поддръжка, добра цена, дълголетие и хипоалегенност!

 

2
Доставка на цветя с MargaritaFlowers и кошниците с...
Идеалната двойка – дамски горнища и дънки