Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (438 words)

Как ще изглежда дома а бъдещето и неговата система за управление

Как ще изглежда дома а бъдещето и неговата система за управление

Умните къщи разполагам със система за управление, с която може да управлявате почти всеки електроуред.

Умните къщи разполагам със система за управление, с която може да управлявате почти всеки електроуред. За да не говорим само прасни приказки, ето няколко примера за най-съвременната система на Savant.

Какво Ви предлагат функциите на умните къщи:

  • Когато се движите от стая в стая, натискате бутона Home с който може да определените каква да се цялата температура в жилището ви, може да включите едновременно всички осветителни тела или да включите музиката си. Така когато вашите деца си играят и температурата в цялата къша е нормална, ще намалите риска от простудни заболявания.
  • Като излизате от дома си натискате бутона Away, който автоматизирано управление на осветлението, регулира топлината или климатика и активира вашата система за сигурност.
  • Сутрин в часа в който сте настроели алармата да ви събуди, автоматично ще се дигнат щорите, ще се активира интелигентно осветление за да изберете режима на светлина, каква музика да слушате или коя телевизионна програма да се стартира
  • Може да извършите всяка една от тези функции далеч от дома си с помощта Automation Application Savant върху вашия IPAD, iPhone или лаптоп.

С напълно интегрирана система за контрол на домашно кино от Savant може да конвертираме и зареждате всякакви файлове. Ще забравите за скъпи телевизори, които не поддържат субтитри или различни формати на видеото. Ще се насладите на нещо повече от кино. Тази стая предвидена за комфортно гледане на филми и забавления, разполага с редица функции, които не премижават дори и скъпите и големи къщи:

контрол на осветлението, завеси, температура, много опции и възможности на звука като 7.1-канален съраунд звук, Full HD видео, бърз достъп до YouTube, vimeo и други източници на видео клипове.

TrueCommand ™ засилен контрол

Всеки един HD дисплей или прожекционен екран може да регулирате осветлението или чрез него да наблюдавате с вашите охранителни камери. Също така може да получите информация за времето или за различни спортни новини. Savant TrueCommand ™ осигурява най-напредналата и визуално привлекателен начин за разнообразни автоматизирани услуги да разглеждате и изберете и мултимедийно съдържание, което е представено с фантастични икони на дисплей с висока разделителна способност, който всъщност се намира в повечето корпоративни среди. TrueCommand позволява пълна навигация и управление на всички жилищни и търговски системи без да е необходимо да се прекъсне вашите аудио или видео програми. Докато гледате любимия си филм или представянето на ключова информация в заседателната зала, може да използвате дистанционно Savant или Apple IOS ® устройство, за да лесно да регулирате температурата, намаляване на осветлението, проверка на камерите за сигурност, да търсите музика, да получат информация за времето в следващите няколко дена, какво и връзка с медиите.

 

2
Премахване на неестествени линкове
Предпазване от неестествени връзки и негативно SEO