Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (460 words)

Противопожарни врати от дърво

Противопожарни врати от дърво

Където има нужда от повече сигурност, фирма Борман Комерс е насреща. При обществените сгради и хотелите е повече от задължително да се гарантира безопасността и противопожарната защита.

Където има нужда от повече сигурност, фирма Борман Комерс е насреща. При обществените сгради и хотелите е повече от задължително да се гарантира безопасността и противопожарната защита. Освен това е добре обстановката да бъде свежа и приятна, без да има излишни неща, които да изнервят и подтискат хората.

protivopojarna-vrata-bialaИменно за тази цел е създадена противопожарната врата „Валберг”. Тя има много силна и непреодолима сърцевина, която е със сертификат REI 30 и 60 по стандарт UNI 9723. Има и вариант със звукоизолация, който е създаден по революционна технология.

Корпусът на тази врата може да бъде такъв, какъвто пожелаете. Той ще бъде част от интериора и ще се слива с обстановката.

Това нещо може да ви го предложи само безспорния лидер на пазара на противопожарните врати – Борман Комерс.

Вратите Валберг са толкова здрави и неприкосновени, заради техническите си характеристики и проучването на всеки техен елемент. Те са създадени, за да ви вдъхнат спокойствието от което се нуждаете. Вие няма да се притеснявате за гостите си и ще знаете, че те са защитени.

Довършителни работи

Вратата Валберг може да бъде направена от много видове дърво – от най-често използваните и масови до ценните и редки дървесини. Могат да бъдат инкрустирани и с панели от благородни видове дървета.

Валберг може да бъде във всеки цвят от системата RAL, защото има възможност да бъде лакирана с какъвто пожелаете.

Крилото на вратата може да бъде както гладко, така и резбовано, инкрустирано, с декоративни корнизи или пантографирано. То може да бъде направено и по индивидуални чертежи, както и да е натурално или боядисано.

Касата се изработва е с размер от 8 до 14 см, както и с по-голям.

Принадлежности

Можете да избирате дори от различни комбинации дръжки, които могат да са от полиран хром или месинг, да са със „антипаник” заключване или с магнитна електронна карта, както и с електронно отчитане.

Бравите могат да бъдат от тип „антипаник” или стандартни, но ако желаете, може да поръчате вратите да бъдат оборудвани с каквито брави пожелаете.

Удобство

Освен на тухлени стени, Валберг е първата противопожарна врата, която е със специален сертификат съгласно UNI 9723 и може да бъде монтирана и на стени с пожароустойчив гипскартон.

Между пода и долната планка се монтира автоматичен подвижен праг, който предпазва от миризми, проникване на въздух, дим и др.

Ако изберете звукоизолиращият вариант на вратата, той ще бъде оборудван със специална вътрешна изолация, както и със специален подвижен праг, с който може да се постигне пълно спокойствие и перфектна звукоизолация.

Боядисване

Вратите Валберг се боядисват, като се спазват всички правила за опазване на природата. Използват се само продукти на водна основа, които са екологично чисти.

2
Лечение на рак на гърдата
Колко струва командировка в хотел в София в начало...