Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (318 words)

Индустриални настилки от полиуретан

Индустриални настилки от полиуретан

Индустриалната полиуретанова настилка базирана на специални смоли, без фуги и процепи е една от най-използваните системи...

Индустриалната полиуретанова настилка базирана на специални смоли, без фуги и процепи е една от най-използваните системи при обзавеждането на различни видове зали и затворени помещения като складове, сервизи, халета, лаборатории, училища и болници. Настилката се полага на бетонова основа и е предпочитана заради голямата си устойчивост.

Сред положителните страни на полиуретановите индустриални настилки са високата твърдост и 100% устойчивост на натиск и изтриване. Елегантният външен вид, който ще грабне вашите клиенти и гости пък е допълнителната екстра, която получавате.

Поддръжката на настилките, които предлагаме в Бул Грийс е лесна, като почистването се извършва чрез класическите препарати разпространени по търговската мрежа в България.
Последните не действат на подовото покритие, тъй като то е преминало през тест за издръжливост на различни химикали използвани в индустрията.

Многослойните настилки от полиуретан се препоръчват за търговски центрове, молове и универсални магазини с постоянно натоварване. В уебсайта ни ще видите някои изключително добри хрумвания за стопанисваните от вас обекти, така че не пропускайте посещението си на адреса ни bulgreece.bg.

Що се касае до ефективността на нашите продукти сме готови да ви предоставим сертификат за качество, който да удостовери отличните параметри на предложените индустриални настилки.Ако сте предприемчиви и искате да осигурите отлични условия за развитие на дейността ви, не пропускайте да разгледате специалните ни оферти в интернет или на живо.

И тъй като сме една от големите фирми на българския пазар ви каним да поръчате настилка за вашия обект, какъвто и да е той. Това, което със сигурност предлагаме е оригинални материали, коректност и не на последно място отлични цени, които ще задоволят и най-претенциозните сред вас.

Освен индустриални полиуретанови настилки имаме още епоксидни настилки с плаващ пясък и редица други неща за просперитета на бизнеса ви. Не губете време, елате при нас и приемете поканата ни за бъдещи партньорски взаимоотношения. Стискаме ви палци и ви желаем успех!

 

1
Компютри втора ръка ли трябва да изберем?
Трикове за декорация, с които да направите своя но...