Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (333 words)

Заложете на немските профили Aluplast

Заложете на немските профили Aluplast

Петкамерните немски профили Aluplast IDESL 4000 Round Line, предлагатотлични показатели за топлоизолация и звукоизолация, като освен това демонстрират идеална устойчивост при удар, бурии, земетресения и други природни аномалии.

Петкамерните немски профили Aluplast IDESL 4000 Round Line, предлагатотлични показатели за топлоизолация и звукоизолация, като освен това демонстрират идеална устойчивост при удар, бурии, земетресения и други природни аномалии. Всеки, който желае има възможност да се увери в качеството на оригиналните германски дограми и на живо като посети нашата фирма.

Немският профил „IDESL 4000“ може да откриетенастрахотна цена при нас Мастер Пластик фирмата, която ще избере най-добрата дограма зануждите на дома или офиса ви. Ние даваме само най-доброто на клиентите ни и смятаме, че до момента сме постигнали успех в отношенията ни с потребителите.

Aluplast – IDESL 4000 Round Line с 5 камери е дълбок седемдесет милиметра, а дебелината за остъкляване е близо четиридесет и четири милиметра. Резултатите от лабораторните изследвания показват, че изолацията на профила е повече от стабилна, както личи от числата U – 1.3 W/ (m2.K).

Повече технически характеристики за този и други ПВЦ профили ще намерите в продуктовата страница на Мастер Пластик, където сме представили и специални промоции за да повишим вашето лятно настроение. Искрено се надяваме да не подминете най-добрите цени на немски пвц профили Aluplast. Сигурни сме, че ще останете доволни.

Можем да пишем още много относно качеството на немската ПВЦ дограма, но смятаме, че на този етап казахме всичко най-важно и то за един от най-разпространените профили в България. Още конкретни оферти ви очакват на фирмения ни сайт, както и други интересни неща.

Гласувайки доверие на фирма Мастер Пластик вие ще получите достъп до огромно разнообразие от дограми както PVC, така и алуминиеви. Обърнете внимание на конкретните ни предложения и питайте за всичко, което е останало неясно.

Разбира се, съветваме ви да отделите достатъчно време и внимание при избора на дограма, тъй като той е от съществена важност вашето бъдеще. Ние ще сме до вас за да ви консултираме по всяко време. Сега ви желаем приятен ден и наслука!

1
Вратите за банята - дърво или стъкло?
Лукс с малко звезди в Софийски хотел
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location