Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (347 words)

Какво предлагат на клиентите входните метални врати?

Какво предлагат на клиентите входните метални врати?

Впечатляващ, стилен и красив дизайн, цветове по избор на Негово Величество- клиентът, различно покритие, подходящо както за затворено пространство, така и за директно излагане на външни атмосферни условия.

Впечатляващ, стилен и красив дизайн, цветове по избор на Негово Величество- клиентът, различно покритие, подходящо както за затворено пространство, така и за директно излагане на външни атмосферни условия.

Технологиите при производството на метални врати са напреднали значително в  областта си и доскоро познатите ни визуални представи за металните врати са вече мираж. Входните врати, които допреди години клиентите познаваха като “строги” и донякъде “зловещи” на външен вид, сега са неузнаваеми.

Масивна дървесна шарка, прахово боядисани модели в избрана цветова гама, според предпочитанията на клиентите, модели в избран дизайн с различни интересни и необичайни мотиви - всичко това вече е възможно с подобрените метални врати.

Различните модели се предлагат в различна изработка и с различни ха
рактеристики, според използваните материали. В същността на всички модели е металът. Всеизвестен факт е,че металите могат да се различават един от друг по вид и свойства. Ковкост и пластичност са свойствата, които определят степента на натиск, на която може да издържи вратата. Ако се приложат сили на натиск, по-големи от границата на еластичност, то това може да доведе до нежелана деформация. Плътността им също е от значение. Тя придава на вратата желаната здравина и устойчивост. При входните модели е желателно използваните метални листове в конструкцията да са с по-голяма плътност и дебелина, което да направи структурата на вратата достатъчно стабилна.

При направата на всеки модел врата се използват различни изолационни материали.  Изолационните качества на материалите при металните модели  варират. Когато предназначението на вратата е като вход за жилищно помещение, е необходимо тя да притежава висок клас изолация както за шумо и топло, така и за звукоизолация. Това условие е важно, за да се използва входната врата максимално ефективно. Различните модели могат да се предложат с различен по вид изолационен материал. Разположението му във вътрешността на вратата също може да бъде структурирано по различен начин.

Изборът на метална врата може да удовлетвори изискванията на голяма част от клиентите, като същевременно осигурява желаното качество и дизайн.

 

1
Кафето - плюсове и минуси
Мъжки бански за сладури