Размер на шрифта: +
1 minute reading time (262 words)

Упражнения за сваляне на килограми

Всеки човек, които иска да изчисти излишните подкожни мазнини обикновено прибягва до диета и физически упражнения. Тук ще споделимс вас най-ефикасните

Всеки човек, които иска да изчисти излишните подкожни мазнини обикновено прибягва до диета и физически упражнения. Тук ще споделимс вас най-ефикасните упражнения за сваляне на излишните килограми.

  1. 1.Кардио тренировка се определя от това да успявате да поддържате постоянно забързан пулс (обикновено около 90-100удара в минута) за поне 20 минути. Този тип всеизвестни тренировки, спомага за бързото изчистване на мазнините и общото здравословно състояние и издръжливост на тялото. Минус при тях е, че мускулите не биват натоварвани така както при тежки тренировки с големи тежести.
  2. Тренировката с тежести е доста по-различна от кардио тренировката, тя е с цел подобряване на силата и масата на мускулите. Важна част обаче, коеято доста се забравя, е че също гори огромно количество енергия, което разбира се помага за изчистването на мазнините и в допълнение забързан метаболизъм, които увеличава обородите на които работи усвояването на веществата в тялото.
  3. За оптимален ефект, освен правилното хранене разбира се, е добре да се съчетаят горните два метода, например 4 дни в седмицата може да тренирате с тежести и 2 дни (в останалите, или дори в същите дни, след тренировката) да правите 30 минутна кардио тренировка. Все пак не забравяйте да се храните добре, и да не прекалявате с намалянето на приетата храна, тъй като може да принудите тялото си да работи на икономичен режим, които да ви попречи на резултатите.

Ако искате да разберете още полезни неща свързани със фитнес, тренировки, отслабване и др. може да ни посетите на http://za-fitnes.com

1
Системи за външно видео наблюдение
Организиране на събития и фирмени партита
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location