Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (397 words)

Няколко причини поради, които да спортувате

Писнало ви е от сивото всекидневие? Всеки ден едно и също - ходите на работа училище,  прибирате се и се "разплувате" пред екрана или компютъра.

Писнало ви е от сивото всекидневие? Всеки ден едно и също - ходите на работа училище,  прибирате се и се "разплувате" пред екрана или компютъра. Едно и също ежедневно. А знаете ли, че чрез спорт можете да разнообразите това еднакво и скучно всекидневие? Да, примерно можете след работен ден да отидете и да побягате по някой маршрут сред природата или пък да отидете на фитнес център и да се раздвижите, "да изпуснете парата" както се казва. Може би е натоварващо физически, но се замислете, колко по-добре ще се почувствате. Освен, че е здравословно, то по този начин можете да се запознаете и с най-различни хора, да си поставяте разнообразни предизвикателства, като например една моя любима игра "Пирамида", доста е интересна, пробвайте.

 И така, нека да обсъдим темата за спротуавнето, за това какво печелим от него. Замисляли ли сте се, че застоялия живот и храната, която приемате, в която не е сигурно какво включва точно, че не са сред най-здравословните неща. Смесена с алкохол и цигари, Вие просто унищожавате своят организъм. Замислете се над това! А знаете ли, че ако си направите един хранителен режим или поискате помощ за изготвянето му от професионален треньор и започнете да спортувате (дори и любителски и без значение какъв спорт), можете да направите своята имунна система по-здрава, а и ще изглеждате по-добре (та кой не обича стегнати тела). Започнете ли веднъж да спортувате, ще искате да развивате вече постигнатите ефекти и ще забравите за мързела и скучните дни.

 Много от атлетите, дори и тези, които не се занимават по-сериозно, приемат анаболни лекарства, за по-бързото нарастване на маса или за стопяване на ненужните тлъстини. Но това не ви е нужно, за да изглеждате привлекатело. Много добре знаем, че дори и при приемането на един от най-употребяваните анаболни стероиди в средите на атлетите, като Мъжкия хормон, при неправилна и неразумна употреба, ще си навлечете само странични ефекти на организма. Тези напомпващи препарати може да ги оставите на професионалните атлети. А на вас ви е достатъчно единствено хранителен режим, ползотворна тренировка и за мераклиите, хранителни добавки.

 Това беше една къса статия по тема, за която може да се пише наистина много и от части да ви надъха да спортувате (дори и любителски), за един по-нееднакъв и здравословен начин на живот.

1
Да си поговорим за... хлебарките
Невероятните възможности на индуктивните сензори
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location