Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (439 words)

Първите футболни екипи са скъп спомен

Безспорно футболът е спорт, който е любим на всички –кой от нас не е тичал след топката като дете, не се е прибирал с ожулени колене и не е мечтал за тениска

Безспорно футболът е спорт, който е любим на всички –кой от нас не е тичал след топката като дете, не се е прибирал с ожулени колене и не е мечтал за тениска, на която е написано името на любимия играч? Футболът е не просто спорт, той е игра, свързана с мили спомени от детството за много от нас, свързана с приятели и любими моменти, с най-сладките години, които понякога изглеждат така далечни. Не може да не отбележим, че тясно свързани с всичко това са и любимите ни футболни екипи. Всеки от нас е мечтал да има поне един такъв, този на любимия му играч, този на любимия му отбор, този, с който ще се чувства като истинска звезда, ритайки топка с приятелите зад блока.

Всичко това е останало като тайна мечта и на много пораснали деца, които още пазят първите си футболни екипи или имат някой скрит в гардероба, който обличат в подкрепа на любимия отбор при важни мачове.

За жалост, истината е, че днес трудно могат да се намерят качествени и истински футболни екипи, които да възвърнат онази тръпка от играта, от спорта и детската чистота на вярата в отбора и изобщо в нещо, което ни носи спомени и мили чувства, което ни кара да се чувстваме като малки деца отново или пък като големи звезди.

По магазините за спортни стоки, разбира се, можем да открием много футболни екипи, принадлежащи уж на най-различни отбори, с най-различни имена, изписани на тях. Повечето от тях изглеждат чудесно на витрината или на закачалката, но после се оказва, че са от неприятна материя, с некачествена изработка или пък че изобщо не ни стоят така, както сме си представяли ние.

Най-разпространените и качествени футболни екипи, разбира се, са тези, които се произвеждат от имената –гиганти в спортната индустрия. Обикновено те правят и футболните екипи на големите футболни отбори и имена в спорта, а и те спонсорират този спорт до голяма степен.

Можем да открием и футболни екипи, които са с качествена изработка и приятни на допир, такива, с които играта е по-лесна и приятна, точно като едно време, но това става все по-трудно. Въпреки това все още има търговци, производители, съхранили в себе си именно онази тръпка и емоция, която прави нещата истински. Хора, които продават футболни екипи не просто заради бизнеса и парите, а защото това връща и на тях самите детските спомени за ожулени колене и спечелени мачове с приятели. Защото най-важното в играта е емоцията - www.tenevsport.com

 

3
Оразмеряване на изолационни трансформатори
Днес много хора предпочитат онлайн пазаруването в ...