Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (362 words)

Алекс Сонг за Барселона

Алекс Сонг за Барселона

Барселона е най-добрия отбор по футбол и макар че, понякога се случват неприятни изненади, то от тези изненади не е защитен нито един отбор.

Барселона е най-добрия отбор по футбол и макар че, понякога се случват неприятни изненади, то от тези изненади не е защитен нито един отбор.

Според Алекс Сонг, отбора му несъмнено е най-добрият в Световен мащаб и допуснатите поражения в Шампионска лига от отбора на холандския Аякс и непретенциозния тим на Атлетик Билбао не са измерител за класата на тима, тъй като Барселона преди това още предреши по-нататъшното си участие в престижния турнир, на който е редовен участник в последните години.

Сонг със задоволство споделя пред вестник „АС”, че Барселона е най-добрият отбор, но отбора се гради от играчите, затова един отбор трябва непрекъснато да усъвършенства своята техника, да експериментира и дори понякога да губи, накрая да е печелившия!

"Всеки един съперник на Барселона излиза с известна доза респект при преките двубой с каталунците."

Респекта обаче бързо се превръща в тактическо надиграване, затова Барселона трябва да усъвършенстват и променят стила на играта си непрекъснато, тъй като конкуренцията в света на футбола е убийствена.

"Нашите съперници се учат бързо и работят много здраво, за да ни победят. Не съществува и няма да съществува отбор, който побеждава непрекъснато."

Това е против всички правила, затова не трябва да се експонира с посочването на една или две загуби! В дългосрочен план всеки отбор губи, дори от най-слабия противник или от този от когото най-малко е очаквал да загуби. Букмейкърите очакват тези моменти със задоволство, но Барселона значително рядо им дава тази възможност за печалба.

Страхотния екип от професионалисти в Барселона на всяко едно ниво, от ръководството до треньорския щаб и играчите прави отбора наистина един от претендиращите за най-добър отбор в Света!

Максимата: „Трябва да гледаме винаги напред, и да не повтаряме грешките си” е заложена още от времето на Гуардиола".

Всяка една тренировка на отбора е уникална спрямо друга и с всяка изминала година, школата на отбора дава отлични резултати! За да бъде един отбор номер едно в света, той трябва да бъде като едно неразделно семейство. Когато семейството е задружно, всичко върви добре, както и когато футболистите играят като едно цяло.

1
Всичко, което трябва да знаете, за да доминирате в...
Бамбукови интериорни врати
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location