Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (354 words)

Хуан Мата остава твърдо в Челси

Хуан Мата остава твърдо в Челси

Новия - стар треньор на сините от Челси - Жозе Моуриньо сподели, че няма никакво намерение да се лишава от услугите на Хуан Мата.

Новия - стар треньор на сините от Челси - Жозе Моуриньо сподели, че няма никакво намерение да се лишава от услугите на Хуан Мата. Хуан Мануел Мата Гарсия заема изключително важна позиция в отбора на Челси, в ролята му на атакуващ полузащитник, действаш и като крило. Мата е в разцвета на силите си, само на 25 годишна възраст, играч на Челси и състезател от националния отбор по футбол на Испания. Изказването на Моуриньо е породено от излезлите наскоро прес съобщения, че Хаун Мата е отворен за трансфер през лятната пауза.

Тези спекулации накараха Жозе Моуриньо да потвърди пред всички, че Хуан Мата остава и през следващия сезон 2013/2014 година, като очакванията на "специалния" са играта на Мата още повече да се подобри и да стане наистина незаменим на своята позиция.

Лондончани изтърваха по особено смешен начин миналогодишната купа на Висшата Лига и сега с връщането на Челси се цели Челси да станат решаваш фактор във Висшата Лига на Англия. Шанса Челси да спечелят предстоящия сезон и да грабнат титлата е оценен от sportingbet на коефициенти от 3,00 до 3,40, тъй като постоянно има движения и залозите се менят, а на "Острова" да залагаш още преди старта на сезона за своя фаворит си е масова практика. Интересен залог се предлага и обстоятелството Хуан Мата да бъде определен за голмайстор, като ставките там са от 7,00 до 10,00 коефициент.

Жозе Моуриньо познава добре уменията на Мата, а и самия той признава, че футболисти играещи по здраво с ляв крак винаги са били приоритет за него. Отбора на Челси все още не е представен официално, като си личи, че Жозе Моуриньо засега спестява откъм тези разкрития. Има още време и до затварянето на трансферния прозорец, така че вероятно може и някой нов играч да акостира в столицата.

Жозе Моуриньо претърпя сериозен провал през изминалия сезон, но с неговата упоритост, вярвам, че сме пред прага на нещо голямо и значимо за Челси! Най-малкото, Челси ще бъде съвсем преобразен отбор през новия сезон, вярвайте ми!

3
Зъбните имплантати запазват челюстта
Сватба в ретро стил - защо не?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location