Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (604 words)

Искам да бъда супер героиня!

Искам да бъда супер героиня!

За всяка една жена, която поне веднъж си е мечтала да бъде супер героиня. Това е за жените, които не са искали да бъдатпринцеси, а са искали да бъдат супер героини.

За всяка една жена, която поне веднъж си е мечтала да бъде супер героиня. Това е за жените, които не са искали да бъдатпринцеси, а са искали да бъдат супер героини. Голямо чудо е да бъдеш принцеса- не знаеш какво да правиш, все някой трябва да те спаси, чакаш принца на белия кон и просто седиш там,  в красивата си рокля или пък проспиваш сто години от живота си. Друго си е да си супер героиня– най-добрата ти приятелка е в опасност и тогава се появяваш ти, в бляскави секси дрехи, раздаваш два три шута и спасяваш приятелката си от онзи досадник на бара. Или просто виждаш как ето сега става катастрофа, но ти излиташ със светлинна скорост и отклоняваш двете коли. Бум, Wonder Women е отново тук! Ето ги и нашите топ 10 супер сили, които си мечтаем да притежаваме.

  1. Да можем да се мултиплицираме. Нали знаете, да бъдем поне на пет места едновременно, вършейки всякакви различни задачи.
  2. Със сигурност на всички ни се е случвало да мечтаем за пътуване назад във времето. Друго би било ако можем да заличим онази БЕЗпаметна нощ в дискотеката, за която само са ни разказвали колко глупости сме свътворили.
  3. Малка черна рокля тип супер костюм. Просто я обличаме и знаем, че можем да покорим света, ама не само да си го мислим, ами наистина да е така.
  4. Да контролираш природните стихии. Е, това би било супер яко! Излизаш от фризьора с нова уникална прическа и грим за 50 лв, защото събитието на което отиваш е наистина важно, но изведнъж порой се изсипва над новата ти прическа и грима за 50 лв. Пристягаш юмруци, правиш странна физиономия, поглеждаш към небето и воала- всички облаци са си отишли, а ти вървиш доволна под слънчевите лъчи.
  5. Телепатия. Добрата стара телепатия, при която просто поглеждаш човека от среща и знаеш всяка една мисъл, всеки следващ ход. Би било малко скучно на моменти, но само си представете колко мъки би ни спестило.
  6. Да ставаш невидима всеки път, когато пожелаеш. Ето я досадната ти съседка, която постоянно те кани у тях да пиете кафе. Ха, ето сега ще й изчезнеш. Или пък срещаш в супер маркета онова момче, което те преследва от толкова време. Какво да губим време в обяснения, просто ставаме невидими.
  7. Супер силата да се регенерираме. Или поне когато сме прекалили с алкохола или просто не сме спали 48 часа да можем да се възстановим за около 2 минути. Колко много главоболия би ни спестило това. Буквално.
  8. Да разговаряш с животните, точно както си мечтаеше докато беше дете, но сега целта би била по-различна. Би било прекрасно ако може да обясниш на кучето ти защо да спре да ти яде новите обувки, то да ти отговори и даже да ти се извини, с обещанието повече нито една обувка да не пада в жертва.
  9. Супер скорост– силата да се гримираш, обличаш и да си правиш прическа точно за 15 секунди. Не искаме да ви казваме колко часове средно губим на година, за да се приведем във вид. Добре де, ще ви кажем- средно 91 часа годишно, според британско проучване. Знам, и ние сме шокирани.
  10. Да въздействаме на електрическите уреди и да ги объркваме. Така да ги объркваме, че пералнята да се пуска сама, печката да готви сама и общо взето домакинските ни уреди да станат наши верни роби.

Дано сте се позабавлявали поне толкова колкото ние докато писахме тайните си желания за това какви суперсили искаме да притежаваме. И не забравяйте, всички жени са едни супер героини, с или без тези сили.

3
ВСИЧКО ЗА ПОДСЛУШВАТЕЛНИТЕ УСТРОЙСТВА
Нужно ли е да се шофира със зимни гуми през зимата...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location