Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (385 words)

12 тайни и диети на звездите

Знаете ли, че известните личности също спазват диети за отслабване и внимават с изкушенията.

Знаете ли, че известните личности също спазват диети за отслабване и внимават с изкушенията. Колкото и да им завиждате за вида, повярвайте и вие може да имате подобни стройни силуети, при това само знаейки техните тайни. Ще ви разкрием 12 диети за перфектна външност на 12 холивудски икони. И дори не е необходимо всички на един път да включите в графика си, достатъчно е да откриете тази, която кара вас да се чувствате в хармония:

Шарън Стоун –гликемичен индекс се крие в тайната и диета за добра фигура. При тази диета продукти с високи стойности се избягват, а с ниски се приемат редовно. Храненето трябва да е балансирано и в него да вземат участие, както зеленчуци и плодове, така и протеини и зърнени храни.

Гуенет Полтроу –тя страда от „ороторексия“ известна повече като мания за здравословно хранене. Нейната диета за отслабване включва само биологични, чисти и нерафинирани храни.

Дженифър Анистън – набляга на очистващи от токсини и мазнини средства. Такова е прясно изцедения сок от лимони сутрин на гладно. Детоксикацията е нейната тайна.

Кирстен Дънст – тя спазва холивудската диета, а именно баланс между киселини и основи. Така поддържа не само тялото си, но и тонуса и тена на кожата. Магическата тайна е 30% киселини и 70% основи.

Бионсе – въпреки, честата смяна на диети за отслабване, към които се придържа тя, бързо връща килограмите си. Затова тайната й е предимно в ниско калоричната храна.

Деми Мур –тайната й е в балансираното хранене. Към нея тя се придържа цели 40 години. Храни се 5 пъти на ден, като не лишава организма си от нищо жизнено-важно.

Мадона – биопродуктите и ленено семе, което е богато на Омега 3, лежат в основния й хранителен режим, независимо от диетата за отслабване към, която моментно се придържа.

Джулия Робъртс –чипса тя замества с плодове в син цвят – къпини и френско грозде. Те са богати на витамин С и баластни вещества.

Лиз Хърли – супа от мокреш, която е богата на витамини и с ниско съдържание на калории.

Клаудия Шифър –малки порции всеки ден (пет на брой, разпределени равномерно), а между храненията плодове и доматен сок.

Дрю Баримор –за да не се изкушава от сладкото, тя хапва желатинови бонбони с различен вкус и без мазнини.

1
Антипанинг устройство за повече сигурност по всяко...
7 неща, с които да сте подготвени преди отплаване ...