Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (359 words)

Подарък за жена

Едва ли има нормален хетеросексуален мъж, който поне веднъж да не си е задавал, така досадния въпрос ‘’какво искат жените?’’.

Едва ли има нормален хетеросексуален мъж, който поне веднъж да не си е задавал, така досадния въпрос ‘’какво искат жените?’’. Повярвайте ми, дори самите жени не знаят отговора, защото се събуждат с различни настроения и желания всяка сутрин, а до вечерта емоциите често се променят още три пъти. Не се сърдете на дамите за тяхното непостоянство – виновна е лошата физиология, която ги прави подвластни на хормоните, бушуващи в телата им, а тези хормони не винаги предизвикват приятни емоции у тях - в околните също, естествено.

Да избереш подарък за жена е много трудна задача. Дори да смяташ, че я познаваш чудесно, пак може да сгрешиш, мислейки, че: ‘’точно това искаше до вчера, значи много ще му се зарадва днес’’ е правилната стратегия при покупка на подарък. Опасността от грешка е почти гарантирана, понеже една жена винаги може да контраатакува, приемайки подаръка с: ‘’Благодаря, но днес си го купих’’ или ‘’Колежката Мая си го взе и каза, че не върши работа’’... ‘’Изринала се е от него’’... ‘’Вече има нов, по-добър модел’’...

Жената е сложно създание и, за да поднесеш подходящия подарък е нужно не само да слушаш внимателно безкрайния поток от думи, но и да опознаеш нейния характер, вкус и интереси.

Лесно е да купиш подарък на една елементарна и меркантилна жена, тъй като всяка лъскава и скъпа придобивка ще я накара да пищи от радост. Е, за целта трябва да бъдеш добре облечен бизнесмен, но пък ако вече не си, значи нямаш място до меркантилна наконтена мадама.

Когато търсиш подарък за жена с функционираща мисловна дейност задачата е още по-трудна, понеже тя ще търси скритото послание зад всеки дар. Ако и подариш книга ще те попита дали има нужда да се образова или ще се вкопчи в заглавието, автора или сюжета, търсейки отговор на въпроса ‘’защо?’’.

В заключение: най-лесното решение е букет цветя и малка сума кеш, с оправданието ‘’Нямах време да пазарувам – купи си каквото ти е нужно’’ – така и така ще си виновен, поне подаръкът ще бъде това, което е искала... в момента.

 

0
Плъзгаща, сгъваема или двукрила врата?
Красивите рокли и тяхното послание
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location