Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (413 words)

Астрология, за пътешествията

Всичко, което касае пътешествията, ние разглеждаме от гледна точка на положението на светилата по отношение на ъглите на хороскопа ..

Всичко, което касае пътешествията, ние разглеждаме от гледна точка на положението на светилата по отношение на ъглите на хороскопа, отчитайки при това и двете светила, но преди всичко Луната, която намираща се на запад и отдалечена от ъглите, предизвиква странствания и смяна на местата. Понякога и самия Марс, на запад или отдалечен от средата на небето, ако е в опозиция или в квадратура на светилата, предизвиква същия ефект. Също и ако Фортуна попадне в знак, който отговаря за пътешествията – цял живот, буквално, ще премине зад граница.  

Освен това, ако в указаните места т.е. положението на Слънце, Луна, Марс и Фортуна, преобладават благоприятни влияние, пътешествията ще донесат известност и доход, а връщането ще бъде бързо и без интерферентност. Но ако е отбелязано или преобладава пагубно влияние, пътешествията ще бъдат тежки и опасни, а връщането трудно;  във всички случаи ние сме длъжни да отчитаме степента на влияние и да разглеждаме по-силните от дадените конфигурации. 

Ако знака, отговарящ за пътешествията бъде ординарен, пътешествията ще бъдат редки и не без прекъсване; но ако знака е двоен, то пътешествията ще бъдат постоянни и многократни.  

Пътешествия, обозначени с Юпитер и Венера ще бъдат не само безопасни, но и приятни, защото имайки  изобилиет от приятели, този човек ще чувства благоприятна атмосферата на пътуването и няма да остава никога без нужното при първа необходимост.  

Допълнителното влияние на Меркурий ще донесе доход, подаръци и почести.  

Но ако над светилата имат влияние Сатурн и Марс, особено в бъдещи опозиции, ще възникнат сериозни опасности и пътешествието няма да бъде удачно. Намирайки се във водни знаци, те предсказват корабокрушения и отдалечаване в пустинята на труднодостъпни места. Във фиксирани знаци – спиране и среща с ветрове. Когато са тропическите знаци и в знаци в равноденствие – ще имате нужда от предметни от първа необходимост и тежка атмосфера. В човешки – грабители, засади и крадци. В земни – множество страшни зверове и земетресения. А ако те действат заедно с Меркурий, существува опасност от обвинения, пълзящи влечуги и отровни животни.

Някои считат, че всичко казано за светилата, може в същата степен да се отнася и за Марс и Фортуна. Разбира се и те могат да предскажат пътешествия и успехът да е същия, все пак светилата ще покажат в каква посока на света ще се отправи пътешественика. 

Предизвикващите пътешествие знаци – това са знаците, в които се намират по-горе споменатите планети, отговарящи за пътешествията. 

2
Какво включва цената на гражданската отговорност?
Бизнес с електронен магазин под наем в България?