Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (453 words)

Как да изберем подарък за любим човек

Как да изберем подарък за любим човек

Когато търсите подарък за ваш близък, приятел, колега, шеф или някой не толкова близък, винаги се замисляте какво би харесал, какво е най-подходящо.

Когато търсите подарък за ваш близък, приятел, колега, шеф или някой не толкова близък, винаги се замисляте какво би харесал, какво е най-подходящо. Тогава започвате да си изброявате наум от какво има нужда човекът за когото е подаръкът или какъв е той/тя и какво е най-подходящо за такъв човек.

Например при избора ви на подарък за ваш близък приятел, с когото с годините сте си разменили доста неща, с всяка изминала година  изборът е все по-труден, тъй като идеите се изчерпват, а все пак трябва да сте оригинални, за да го/я зарадвате. Ако избирате подарък за не особено близък човек е добре това да е нещо не толкова лично – например красива кошница с подаръци или бутилка уиски или вино за шефа или вашите колеги, който искате да поздравите.

Но когато избирате подарък за най-близкия ви човек вашият любим или любима трябва да сте уникални и неповторими. Ако искате наистина да зарадвате половинката си, а не само да отбиете номера докато мине съответният празник. Подаръците и изненадите са важна част от връзката, ако искате да поддържате огъня в нея. Разбира се не става дума да харчите колосални суми за бижута или екскурзии. Важни са малките жестове на любов и взаимност, който показват вашите чувства и внимание към човека до вас. Дори една картичка с красиво послание, написано от сърце може да трогне любимите ви същества, дори повече от помпозен скъп подарък.

Ако все пак сте решили да подарите нещо по-голямо и да изненадате приятно любимите си трябва по-задълбочено да се поинтересувате какво харесва човекът до вас. Например обича ли да пътува или предпочита да си почива вкъщи на приятна вечеря на свещи. Каква храна обича или какви напитки, за да можете да го съчетаете с комплект за суши или красиви ръчно рисувани чаши например. Какви интереси има, какви хобита, с какво се занимава, какви книги или списания чете, каква музика слуша. Например доста мъже са много запалени по автомобилите – разбира се не ви съветваме да му подарите автомобил – все пак това ще си остане негово предимство- но пък е добра идея количка с дистанционно или колекционерски колички, все пак във всеки мъж живее едно момче.

Опитайте се да слушате по-внимателно, защото повечето дами загатват какво биха искали като подарък, но наистина само загатват, за да видят дали сами ще се досетите какъв подарък иска тя. Разбира се не е приятно, когато не сте успели да уловите сигналите им и вместо желаното бижу например им подарите комплект тенджери.

Важно е, когато избирате подарък за любимите си хора да вложите много чувства и въображение, който да предадете с подаръкът си.

1
Къртене, чистене и извозване - началото е трудно
Какво трябва да знаем за ел таблата
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location