Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (349 words)

Подаръци

Подаръци

Всички обичаме да получаваме подаръци. Съвсем друго е чувството обаче, когато трябва да изберем и подарим подарък.

Всички обичаме да получаваме подаръци. Съвсем друго е чувството обаче, когато трябва да изберем и подарим подарък. Най-често се сещаме в последния момент, а идеи липсват. И така избираме ненужни вещи или традиционните клишета - дрехи, аксесоари, козметика. Ще ви предложим няколко нестандартни идеи за подаръци, за които не сте се сещали.

За младежи
Това, коео най-много обичат младежите, е да се забавляват. Нашата идея за подарък е рулетка или бинго с шотове. Забавна игра, което превръща всеки купон в незабравимо изживяване.  Правилата са прости - шотовете имат номера, всеки шот се пълни с напитка по избор, играчите се редуват и изпиват чашката с номера, който им се падне. 

За жени
Всички знаем, че жените обожават бижута. И тъй като хубавите бижута често надхвърлят бюджета ни за подарък, предложението ни е малко по-нетрадиционно. Разберете зодията на дамата и кои полускъпоценни камъни й носят късмет според астролозите. Подарете й бижу, изработено от съответния минерал и картичка с пояснение защо сте избрали точно това - ще бъде очарована от вниманието и странието, които сте вложили в избора на подаръци.

За мъже
За господата имаме две близки предложения. Първото е да изберете статуетка на животно - орел, тигър, лъв, кон, бухал - изберете животното според символизма му - сила, покровителство, мъдрост и т.н. Поднасяйки подаръка, обяснете как това е вашата асоциация с неговата личност. Всички мъже обичат комплиментите не по-малко от дамите, но ги получават далеч по-рядко и едно такова гъделичкане на егото, ще остави незабравим спомен. Втората ни идея е да подарите статуетка на римски или гръцки бог, покровител на професията на мъжа. Всеки адвокат, например, ще се радва да има в дома или офиса си статуетка на Темида. Тук важи и правилото - колкото по-голяма, толкова по-добре. Преценете бюджета си и изберете най-внушителната статуетка, която можете да си позволите. Мъжете обичат големи и луксозни вещи.

Каквото и да изберете, опаковайте го добре и го поднесете с увереност и усмивка. Първото впечатление от подаръците показва старанието и отношението, с което се отнасяте към тях.

2
Резервирай място за автомобила си
Основи на SEO оптимизацията