Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (321 words)

Какво трябва да знаем, ако сме решили да купуваме мебели?

Излизайки на лов за нови вещи за дома ви, трябва да знаете някои простички правила и хитрини ...

Излизайки на лов за нови вещи за дома ви, трябва да знаете някои простички правила и хитрини, които е добре да спазвате, ако искате да „облечете” жилище си наистина ефектно и стилно. Като за начало трябва да се определите с това, какво впечатление искате да направите, тоест каква атмосфера желаете да постигнете със закупените от вас мебели – романтична, ефектна, разчупена, класическа, нежна и т.н. Така например, ако вашият интериор е изпълнен в нежни и светли нюанси, тогава е добре и новите придобивки в обзавеждането да са на тази вълна, за да се съчетават идеално помежду си.

Следващият критерии, с които ще трябва да се съобразявате са цветовете, защото все пак не искате да превърнете дома си в кич, а да намерите златна среда межди модерния дизайн и класиката. За целта не е нужно да имате висше образование в тази област, а трябва просто да слушате вътрешния си глас и лично разбиране за красота. Ако все пак се затруднявате, тогава можете да посетите магазините на мебели Зона, където ще намерите ефектни предложения, съчетаващи се с всеки един стил в дома. Освен това, в това местенце на лукса и стила ще можете да не насладите на безумно много ефектни и разчупени предложения за всеки вкус и то на наистина жестоки цени.

Следва ред да кажем няколко думи и за това, от какво могат да са изработени предметите от интериора. Тук изборът ви наистина няма да е ограничен, защото на пазара ни ще можете да откриете всякакви причудливи и нестандартни решения при днешните мебели, но все пак едни от най-търсените са тези, които са изработени в съчетанието с метал, дърво и кожа. Както сами се убедихте, пазаруването на обзавеждане не е трудна задача, а напротив лесна и забавна игра, в която всеки може да се справи с отличен шест, ако положи малко усилие и желание.

1
Транспортните ленти - употреба
Избор на паркет