Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (321 words)

Благотворителност - прекрасен подарък за рожден ден

Благотворителност - прекрасен подарък за рожден ден

На ваш много близък приятел му предстои празник, а вие имате крещяща нужда от няколко оригинални предложения за подарък за рожден ден?

На ваш много близък приятел му предстои празник, а вие имате крещяща нужда от няколко оригинални предложения за подарък за рожден ден?

Това са нашите идеи за интересен и в същото време допринасящ за общото благо подарък за рожден ден, с който безспорно ще докарате усмивка на лицето на вашите приятели.

Един лаптоп за обучението на дете

Това е иновативна и благотворителна идея за подарък за рожден ден, тъй като с нея можете да помогнете за обучението на дете в нужда. Предлагат се оригинално проектирани, евтини и здрави, пластмасови лаптопи за децата, живеещи в най-отдалечените и бедните райони на планетата. Тези артикули притежават няколко невероятни функции като малък учебник, вграден wireless, уникален екран, при който може да се чете спокойно на слънчева светлина, както и ултра ниска мощност - 4 вата, в сравнение с използването на 40 вата при конвенционалнителаптопи.

Срещу $199,можете да дадете тази възможност за обучениена детеот бедна страна. А за $399,можете да вземете един за собственото си дете, за себе си или като подарък за рожден ден за празнуващия ви приятел, в допълнение към този предназначен за благотворителност.

Променете живот с ModestNeeds

Продължаваме темата за благотворителност, като я съчетаваме с една доста добронамерена идея за подарък за рожден ден. Вземетесертификат за подаръквModestNeeds, така ще помогнетенасемейство, коетоедва свързва двата края, да погасисметките за отопление и водапрез този месец. Благодарностите на тези семейства са доста стимулиращи.

Фондация очи на четири лапи

Вероятно сами се досещате , че тази фондация се занимава с отглеждането и тренирането на кучета водачи на слепи хора. Доста странно предложение за подарък за рожден ден, но ако направите дарение, ще получите голямо удовлетворение от една прекрасна кауза.

Ако тези предложения за подарък за рожден ден ви се виждат нелепи, твърде тъжни и неподходящи за случая, може да потърсите и други готини и иновативни идеи онлайн.

1
Колко струва командировка в хотел в София в начало...
Какво представлява SEO оптимизацията?