Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (526 words)

Каква козметика да изберем за подарък?

podaruk

 Ако ви предстои закупуване на подарък за близка приятелка, майка или роднина от женски пол, то със сигурност, през ума ви е минало да подарите козметика. Да, това е отлична идея, но трябва особено да внимаваме при избора. В настоящата статия ще ви дадем няколко идеи какво да подберете, както и няколко козметични продукта, които да не подарявате. Да започваме!

Каква козметика може да подарим?

1. Спирала, очна линия или молив за очи

Тези три козметични продукта понякога се предлагат в различни цветове и варианти, но класическият е черния, което означава, че няма какво да объркате. Да, може да заложите на различна консистенция от тази, на която дамата залага по принцип, но това няма да е фатално. И продуктът ще бъде използван, а няма да лежи забравен в някой шкаф.

2. Сенки за очи

Красива палитра със сенки за очи е доста добра идея, но трябва да имате предвид няколко неща. На първо място, трябва да сте сигурни, че човекът, на който ще ги подарявате, наистина използва такъв тип продукти. Второто нещо е да съобразите цветовете с предпочитанията му, за да не се получи разминаване.

3. Соли за вана или душ гел

Правим уговорката, че тези продукти са доста лични, и са подходящи единствено ако жената, на която ги подарявате, ви е много близка. Например, най-добрата ви приятелка, или майка ви. Подберете нежен и деликатен аромат, за да се хареса при всички случаи.

4. Крем за ръце

Всяка дама използва крем за ръце и целта на този вид козметика е винаги да хидратира и подхранва кожата. Тук наистина няма какво да объркате и определено ще зарадвате човека отстреща.

5. Четки за грим

Ако дамата се гримира ежедневно, или поне често, то със сигурност, комплект четки няма да ѝ бъдат излишни. Подберете качествени и красиви модели, за да не разочаровате човека отсреща.

Каква козметика да НЕ подаряваме?

1. Дезодоранти и парфюми

Всеобщо мнение е, че да ти подарят дезодорант е сякаш ти заявяват, че миришеш лошо. Разбира се, вашето намерение може да не е такова, но така ще се възприеме. Що се отнася до парфюмите, там винаги има вероятността да не уцелите вкуса на дамата. Единственият вариант да подарите парфюм е, ако знаете кой е любимият на човека, на който ще подарявате, и да му го вземете.

2. Червило

При червилата проблемът е, че може да не уцелите точния цвят, тъй като има десетки нюанси на пазара. Не рискувайте.

3. Готови комплекти

В дрогериите има страшно много видове комплекти - както от декоративна, така и от бяла козметика. Готовият комплект говори за недостатъчна отдаденост. Сякаш сте грабнали първото, попаднало ви пред погледа, за да отбиете номера.

Имайте предвид, че да подарите козметика е наистина малко хлъзгаво, и е необходимо добро проучване преди покупка. Въздържайте се да подарявате такива продукти на дами, които не са ви много близки - например колежка или далечна роднина. А ако все пак държите на това, не забравяйте, че редица козметични магазини предлагат ваучери за подарък. Така хем сте направили жест, хем дамата ще си има козметика по свой вкус.
Ако статията ви е харесала и искате да прочетете още статии и ревюта на тема козметика, посетете моя блог Teo's World of Happiness.

1
Под за баня: как да изберем?
Какво дамско бижу да изберем за подарък?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://authorbg.com/