Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (676 words)

10 причини да наемете копирайтър

Както може би вече сте научили от опита си или в Интернет, Уникално съдържание и реклама, съдържание на сайта са нещо много важно. Това в случай, че искате да привлечете посетители към сайта ви.

Съществуват няколко начина за редовно актуализиране на вашия сайт с уникално съдържание. Това може да стане, например ако пишете сами. В този случай, обаче рискувате да се сблъскате с липса на време, творческа криза, нервен срив и други неприятности. Добрият сайт се актуализира ежедневно или почти ежедневно. Не всеки е способен да пише толкова често, при това сам за своя уебсайт.

Също така е възможно да попълните сайта заедно с няколко души или да наемете хора в тематичната общност в някаква социална мрежа. Основното нещо е да не копирате материали от други сайтове, тъй като съдържанието трябва да бъде уникално и предназначено за хора. В такъв случаи може да наемете професионален копирайтър.

Копирайтърите обикновено се наемат от борси за съдържание. В днешно време има много сайтове, които предлагат уникално съдържание. Всеки има свои предимства и недостатъци.

Защо копирайтинг услугите са толкова полезни?

Както вече ви е ясно с наемане на услуги за копирайтинг, на първо място спестявате времето си. То, както всички знаем е най-скъпият човешки ресурс. Ако писането на текстове не ви носи голямо удоволствие, вероятно знаете как да прекарвате времето си по-изгодно от писането на статии за сайта. Наемете копирайтър от Virtualassistans.com и сайтът ще се актуализира редовно, без много усилия от ваша страна. Ще трябва да платите известна сума, но ако сте наели професионална фирма за писане на текстове, това ще ви се изплати многократно с времето, под формата на продажби.

Има опция да си поръчате и готови пакети статии. Тогава малко ще е на късмет, каквото ви се падне. Добър вариант са готовите пакети, когато ви трябва по-голям обем пълнеж за сайт. Последното се налага в случай, когато говорим за новоизграждащ се сайт, който се нуждае от съдържание.

Не се опитвайте да пестите от качеството. Защо да поемате нов риск и да си хабите нервите, когато постоянно може да получавате качествени статии на постоянна цена?

Никой не може да знае всичко за всичко. Може да наемете специалисти в различни области, които да пишат статии, като по този начин разширявате темата на сайта, привличате нови посетители и просто правите сайта си по-интересен. Основното тук е да не прекалявате и да не превръщате сайта в директория със статии за всичко на света.

След няколко месеца работа с копирайтъри ще разберете, че сред тях има много образовани хора. Очевидно и вие ще се уверите, че с такива хора е приятно да се работи и най-вече те са способни да пишат много по-качествени текстове от обикновените смъртни.

Често има хора с добри познания по чужди езици. Пренаписването от български на английски и обратното, обикновено е доста скъпо, но като публикувате няколко статии на чужди езици на сайта, може да привлечете няколко чуждестранни посетители и да добавите тежест на връзката към сайта.

Използвайки размяната на статии, никой не ви забранява да поръчате сто статии наведнъж. Никой човек не може да напише 100 качествени статии за два дни. Екипът от копирайтъри е в състояние лесно да се справи с тази задача. Трябва само да отидете в администраторския панел на сайта и да посочите кога и в какъв ред трябва да бъдат публикувани статиите.

Ако прецените, че сега не се нуждаете от услугите на копирайтъри, помислете за в бъдеще да поръчвате поне няколко статии на месец. Докато се наложи да поръчате своите пакети статии в големи обеми. До тогава, вече ще знаете, от кого да ги поръчате и от кого не.

И накрая, последната, десета причина да наемете копирайтър. Това е комуникация с хората. Общувайки с копирайтъри и администратори, може да получите ценна информация и да създадете полезни контакти. Или просто познанства, които да са ви полезни в бъдеще.

Нека обобщим

Както вече споменахме, има много начини за попълване на сайта. Можете да използвате един или да комбинирате няколко. Не е лоша идея да прибягвате от време на време до помощта на копирайтъри. Дори само да, защото искате повече хора да четат личния ви блог.

0
Често срещани проблеми с бельото и как да се справ...
5 зодии двойки, които ще имат богат живот