Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (536 words)

Какво трябва да имате предвид при избора на мебели за баня?

02-----------

Размер и местоположение

Преди покупката на мебели за баня, трябва правилно да измерите пространството и да прецените къде ще поставите мебелите. Добре би било да се изготви план, за да се изчисли какво може да се побере в конкретното помещение, като се вземе предвид фактът, че и вратите трябва да могат да се отварят удобно.

Първо, измерете общата дължина и ширина на стаята. Стените не винаги са прави, така че измервайте отгоре, в средата и отдолу. Също и от ъглите на стаята до прозорците и вратите, както и разстоянието между прозорците и вратите.

Скицирайте банята си, като внимавате да маркирате позицията на всички прозорци и врати. Освен това посочете в коя посока се отварят те. Не забравяйте да запишете всякакви препятствия като радиатори, вентилатори, светлинни превключватели и др. Измерете тяхната ширина и височина и ги маркирайте в скицата. Измервайте и маркирайте прецизно местоположението на всички тръби.

Функционалност и качество на обзавеждането за баня

Условията, които характеризират типичната баня са познати на всички - висока влажност и чести температурни колебания. Точно те ни принуждават да разглеждаме качеството на мебелите и нейните характеристики на устойчивост на влага като най-важния фактор при избора. Също така, трябва да се има предвид, че мебелите за баня следва да са направени от материал с повишена плътност, което намалява абсорбцията на влага. Само такива мебели ще бъдат устойчиви на разслояване или подуване.

Съвременните технологии включват използването на специално лепило при производството на водоустойчиви модели, което има и противогъбичен ефект. С негова помощ се укрепва отлично влакнестата структура на мебелите и те придобиват по-голяма устойчивост на плесен.

Функционалността също е много важна, затова трябва да следите и за това, при избора на мебели за баня. Размерът им трябва да се съобрази с големината на помещението и по възможност да се заложи на многофункционалността.

В зависимост от цената на продукта, той може да се продава под различни форми. В повечето случаи елитните колекции на слушалките се представят в сглобена форма, но бюджетният сегмент се разглобява. Последните могат да бъдат закупени и транспортирани самостоятелно в лек автомобил, но процесът на сглобяване може да изисква инструменти и някои умения.

Мивка също може да бъде доставена с комплект за баня , това също си струва да се обърне внимание. Факт е, че вградените и вградени модели позволяват рационално използване на пространството. Ето защо, ако правилното използване на пространството е важно за вас, тогава тази опция е много по-добра от умивалници на половина - пиедестал и пиедестал .

По-добре е да отдадете предпочитание на модели умивалници с пиедестали , защото процесът на монтиране на самата мивка е доста кропотлив. Освен това, в случай на неправилен монтаж, водата може да попадне в корпуса. Това ще доведе до влошаване на външния вид на продукта поради набъбване на материали и намаляване на експлоатационния живот.

Имате възможност да закупите както пълни колекции от мебели , така и да извършите оформлението на различните му елементи. Повечето производители нямат нищо против, следователно, могат да бъдат закупени отделно скринове, шкафове, огледала, шкафове, шкафове и дори измиване .

Италианските майстори отдавна се считат за създатели на тенденции в тази област; техните продукти се продават успешно по целия свят. Вътрешните компании се опитват да възприемат техния опит, който им позволява, заедно с използването на модерно оборудване, да имат свой собствен сегмент от почитатели.

0
Модни блузи 2021: Материи и дължини
Пране на килими и грижата за тях