Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (631 words)

10 Правила за сватбата, които да нарушите!

8

Сватбеният организатор, креативен директор на агенция Stone Fox Bride, авторът на списание Vogue Моли Гай е сигурен: сватбените обичаи са станали толкова обичайни и познати на всички, че младоженците просто няма какво да помнят с времето. Особено интересно е нейното мнение за покана на сватбен фотограф.

Професионалният сватбен фотограф винаги е на мода!

Така че 2016 г. дойде. Сватбата на майка ви е в далечното минало и някои от сватбените традиции от онези времена отдавна са остарели. Хвърляне на булчински букет в тълпата с надеждата да бъде хванат от колега?

Разпръснати розови листенца по цялото легло? .. По същество сватбата е духовен празник на истинската любов и всичко, което отвлича вниманието от нея ... просто отвлича вниманието от нея. Освен това правилата са направени така, че да се нарушават. Пуснете булото и просто вървете по тази пътека със собствена скорост. Ето 10 съвета как да прекъснете сватбения си ден.

 

Пръстени

В исторически план те са били символ на факта, че вие ​​сте собственост на вашия голям и силен съпруг, който премахва кожите от мечките или, в съвремието, прегърбва работата си, докато вие перете дрехи в леген вкъщи. Защо не си направите едни и същи татуировки вместо пръстени? В крайна сметка това, което е наистина важно, е духовна връзка, а не бижута.

               

Момичета, момичета, момичета

Направете моминско парти? Да, по-лесно е да се откажете изобщо, отколкото да се заемете допълнително с неприятностите от предсватбените партита. Просто си купете друга красива рокля.

Списък

Кога за последен път готвихте гювеч или свирите на пиано? Ако сте домакиня, идеята за списъка е идеална за вас. Стартирайте голяма кошница с надпис „Приемане на вноски“ и правете с нея каквото искате - гостите могат да вложат пари там, за да купят кухненски прибори, да изплатят заем за образование или да дарят на благотворителна организация по ваш избор.

               

Професионален фотограф

Това беше важно в старите времена, преди Facebook и Instagram, но сега всеки има под ръка камера. Наличието на обвързани с кожа фотоалбуми изглежда е единственото доказателство, че някога наистина се е случило такова нещо.

Ако социалните медии не са ваши, защо не дадете на гостите си няколко камери за еднократна употреба? След това ще бъдете запомнени със забавни и откровени снимки, направени без постановка.

Ужасна тайна

Разбирам вълнението на младоженеца, когато за пръв път вижда булката си в сватбена рокля, но честно казано, откакто се срещнахте през 2001 г., прекарвате цялото си време заедно. Наистина ли това е необходимо? Преди да отидете до олтара, обуздайте сърцето си и не забравяйте да запомните защо сте там.

               

Нещо старо, нещо ново

Нека да поговорим за жартиерите. Фу, това не е ли стресиращо за теб? И какъв е смисълът в тях? Те изглеждат разпуснати, а освен това еластичната им фалшива дантела възпрепятства кръвообращението в горната част на бедрото. Нека се откажем.

Отиди до олтара с баща си

Искате ли да се разхождате с него като кротко агне? Наистина ли е необходимо? Защо не отидете сами до олтара или с годениците си? Или още по-добре, вървете с него между гостите, поздравявайки ги, когато заемат местата си.

               

Първи танц

Само на мен ли ми се струва много странно - да се въртиш във валс като на виенски бал през 1932 г.? Освен това уроците по танци са скъпи както по отношение на парите, така и по отношение на времето. И тогава милиони двойки очи ще ви погледнат? Не благодаря.

Хранене взаимно торта

Този неудобен момент, когато игриво си подавате парче торта, а фенерчетата мигат и щракат наоколо. За какво? Намирам го за отвратително.

               

Опитайте да прекарате това време у дома като алтернатива. Резервирайте хотел наблизо и прекарайте няколко дни там с няколко настолни игри и шампанско, толкова дълъг уикенд. Докато сте там, попитайте управителя на хотела дали има басейн и дали е отворен за посетители.

 

0
Как да снимам деца?
Някои съвети при сватбена фотография за начинаещи