Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (681 words)

Страхотни приспособления за кола, които всеки шофьор трябва да притежава

Всеки собственик на автомобил се нуждае от няколко страхотни приспособления за кола в своето шофиране. Защо?

Защото те придават стойност на вашите автомобили и ги правят многоцелев.Но намирането на най-добрите, които наистина  са ви полезни и които са лесни за използване, винаги е малко сложно. Вече не.

Ние направихме списък с невероятни автомобилни аксесоари, които ще направят следващото ви пътуване още по-приятно и удобно.

1. Защитно фолио за предпазване от слънце

Страхотното в това прибиращо се покритие на предното стъкло е, че можете да помогнете да защитите таблото и интериора на вашия автомобил от слънчеви повреди. Ако в крайна сметка съхранявате колата си под излагане на слънце, последното нещо, което искате, е да се натъкнете на горещия интериор на автомобила.

Така че има много смисъл да инвестирате в надеждно и трайно покритие на предното стъкло. То помага доста, защото предпазва арматурното табло и волана от деформация, в допълнение към поддържане на температурата в колата на автомобила в норма.

Това е един от най-добрите аксесоари за интериор на автомобила; повече от съществено значение за собствениците на автомобили, особено за тези, които се движат в по-топлите райони по света много. 

2. Автоматично безжично зарядно за кола

Това безжично зарядно за кола се откроява, тъй като е един от най-надеждните, мощни и полезни аксесоари за автомобили. Получавате гравитационен автомобил, бързо зареждане, както и функции за работа с една ръка. На всичкото отгоре можете да получите достъп до функциите на телефона без забавяне. Няма нужда да оставяте волана без надзор или на една ръка разстояние, докато използвате телефона сега!

Освен това е чудесна идея за подарък за майка ви, която често отговаря на обаждания по време на шофиране.

Ако пътувате до нови места, където функцията „Геолокация“ е задължителна, това може да ви бъде полезно с голям ефект. Защо мислите, че таксиметровите шофьори по целия свят носят винаги такъв вид стойка! 

3. Спрей за покриване на драскотини

Всеки шофьор завършва с малка драскотина на автомобила си поне веднъж. Независимо дали ви харесва или не, това се случва и трябва да намерите начин да се справите с проблема. За щастие не е толкова трудно, колкото може да си представите. Ако използвате този готин аксесоар - вълшебна гума, всички драскотини изчезват.

Няма нужда да се паникьосвате, когато получите одраскана кола, докато завивате от мястото за паркиране вече. Имате тази невероятна автомобилна джаджа! 

4. Комплект инструменти за отстраняване на вдлъбнатина

Бихте предположили, че работата с автомобилна вдлъбнатина винаги ще се окаже проблематична. Мислехме същото, но вече не с този комплект за премахване на вдлъбнатина!

С този комплект можете да го решите самостоятелно. Много пъти автосервизите ще ви таксуват много пари, за да поправите дори малък вдлъбнатина. За щастие този инструментариум ви помага да се справите с всички тези нежелани проблеми естествено и с голям успех. Той е фокусиран върху стойността и удобството и осигурява необходимата подкрепа и последователност по всяко време.

Тъй като драскотини идват ръка за ръка с шофирането на превозни средства, така че това със сигурност трябва да бъде част от вашите задължителни автомобилни аксесоари.

5. Стелки за кола

На всеки му се случва да се качи в колата си целия в кал, особено ако има малко дете или домашен любимец. Всички знаем колко е неприятно цялата мръсотия да се набие по пода. Най-практичното решение, което може да вземете е да сложите стелка за кола под всяка седалка, а защо не и в багажника. Почистването става много по-лесно, удобно и бързо, така че не се бавете ако все още нямате. 7. Чанта за организиране на седалките за кола

Вещи като спрейове за каросерии, очила, карти, разпръснати по вътрешността на автомобила, са зрителни очи: този органайзер за автомобилни седалки предотвратява това. Ако имате нужда от лесен достъп до тези неща, докато пътувате, това е само правилната единица, върху която да се съсредоточите.

Устойчивата каишка ви уверява, че ще остане стабилна дори при скокове и да, можете да съхранявате всичко тук, ако искате. Ключове за кола, карти, телефон, дори лека закуска, ако искате. Ако ви е писнало да възстановявате миниатюрни предмети като монети, химикалки, детски зърна отдолу всеки път, когато седите в колата, абсолютно се нуждаете от тази джаджа.

0
Защо e толкова скъпо? Размисли за сватбения бюджет
Почистване на домове – защо да наемем фирма?