Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (510 words)

Почистване на домове – защо да наемем фирма?

Почистване на домове

Моят дом е моята крепост

Така се казва в една известна българска поговорка. И не случайно.

Домът е нашата територия, където отдъхвме след тежкия работен ден; нашето място за релакс, където са спомените ни с най-близките хора; нашето лично пространство, където приемаме само най-милите ни.

За това чистотата и уютът у дома са от най-важни за всяко семейство. Винаги възниква въпросът – как най-много да се улесним в почистването на дома?

Професионално почистване на домове от почистваща фирма

Всяка почистваща фирма е насреща, за да поеме изцяло грижата по поддържане чистотата у дома. И да остави време за далеч по-приятни занимания като хобита, пътувания, време за семейството и приятелите или просто да се наслаждаваш на живота с пълна сила. За целта повечето фирми за почистване на домове предлагат следните професионални услуги:

Абонаментно почистване на апартамент или къща

Известно още като периодично или поддържащо, абонаментно почистване е подходящо за всеки, който държи на професионални препарати, техника и отношение за всекидневните, ежеседмичните или ежемесечни нужди на своя дом. Обучените хигиенисти имат дългогодишен опит при поддържането на различни по големина и дизайн жилища, а резултатът е винаги един и същ – доволни клиенти, които се завръщат отново и отново. За да сте сигурни, че домът ви е в сигурни ръце, при избора на фирма за почистване, винаги изисквайте услугата да се извършва с договор. Това отсява една сериозна агенция за почистване от останалите и ви гарантира спокойствие.

Основно почистване на дом

Помниш ли последния път, когато търкаше варовиковите натрупвания в банята до припадък, а те не отстъпваха пред никого и нищо? Или колко часове ти отне обезмасляването на фурната, след което със седмици ястията миришеха на препарат? А, висенето през прозорците, за да почистиш и най-недостъпните им части?

Достатъчно е следващия път, когато дойде време за основно почистване на дома, да си спомниш, че една добра фирма за почистване ще се преобрази всеки ъгъл вкъщи за броени часове, а единствената остатъчна миризма ще бъде на ново и свежест (и то не от яденето). За теб ще останат само хубавите спомени от разходката в парка или пазаруването в мола. А, да, да не забравяме и здравите нокти и меката кожа на ръцете, нещо, което ако чистите сами няма да остане в този вид.

Почистване след ремонт

Ура – майсторите си тръгнаха... но оставиха след себе си апокалипсис: фини частици строителен прах, боя и мазилка навсякъде, замазани огледални повърхности. И сякаш домът изглежда по-зле след ремонта, отколкото преди това. Да не забравяме и сроковете за ремонта, които не изпълниха. След дългото чакане ще трябва да чистиш и дни наред, а праха ще излиза отново и отново от всякъде...

Не е нужно да преминаваш през всичко това – потърси обучени експерти по чистота, за да се насладиш на обновен дом след ремонт „начисто”. Те ще преобразят дома ви в рамките на не повече от ден, а вие ще се нанесете буквално по чехли!

Други услуги за почистване на дома

Всяка добра почистваща фирма предлага богат избор от професионални услуги за твоя дом, така че ако имаш по-специфично запитване, винаги мошеш да се обадиш и да попиташ.

1
Страхотни приспособления за кола, които всеки шофь...
Най-добрите мъжки костюми: КОЙ Е ВАШИЯТ СТИЛ?