Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (510 words)

Витоман – Капсули от Билки за Сексуална Издръжливост!

Vitoman

Не е рядкст мъжете да търсят начини да засилят сексуалното си желание.

Въпреки че някои фармацевтични лекарства като Виагра могат да помогнат, много хора предпочитат естествени алтернативи, които са лесно достъпни, дискретни и имат по-малко странични ефекти.

Такава сигурна алтернатива е Витоман.

Най-смелите и най-мощни смеси от съставки за стимулиране на мъжа, комбинирани в една формула! Витоман е единственият по рода си ултра-премиум усилвател на нивата на тестостерон, който стои самостоятелно на върха на мъжкото сексуално здраве. Той е снабден с три научно валидирани съставки, които показват невероятни резултати.

Витоман спомага за увеличаване на нивата на свободния тестостерон, увеличаване на мускулите и силата, бързо възстановяване, поддържане на сексуалната енергия и либидо. Мъжете, които търсят най-доброто решение, го откриха – хранителна добавка Витоман.

Съставките на Витоман:

1. Трибулус Терестрис - Бабини Зъби

Трибулус Терестрис е малко листно растение, чиито корени и плодове са популярни в традиционната китайска и аюрведична медицина.

Освен това е широко достъпна като спортна добавка и често се продава за повишаване нивата на тестостерон и подобряване на сексуалния нагон.

Той може да повиши нивата на тестостерон и сексуалният нагон при мъжете.

Нещо повече, проучвания при мъже разкрива, че приемането на Трибулус Терестрис ежедневно подобрява сексуалното желание при 79% от тях.

2. Сибирски женшен

Коренът от женшен се използва като натурално лекарство във формата на хранителна добавка. Растението трябва да расте пет години, преди да се използва. Женшенът може да подпомогне ниското либидо и да подобри сексуалната функция.

Сибирският женшен може да засили производството на азотен оксид, съединение, което подпомага кръвообращението и помага на мускулите в пениса да се отпуснат. Всъщност проучванията показват, че тази билка е била поне два пъти по-ефективна от плацебо при засилване на еректилната функция.

3. Епимедиум - Разгонен Козел

Епимедиум. Тази билка съдържа съединения, които могат да повлияят на притока на кръв към пениса и е свързана с подобрена еректилна функция.

Билката Разгонен Козел отдавна се използва в традиционната азиатска медицина за хора със сексуални трудности. Доказано е в поне едно проучване за повишаване на либидото.

Ако искате да засилите либидото си, не сте сами. Намерете вашето решение в официалния сайт на Витоман! Витоман съдържа изцяло билкови съставки и няма странични ефекти!

Винаги във форма с Витоман!

Все пак ако пожелаете да постигнете сами добър полов живот има и други опции.

Промените в начина на живот могат да помогнат за засилване на сексуалната активност без лекарства. "Надеждни данни показват, че при мъжете самото физическо отслабване подобрява сексуалната функция. Вероятно защото мазнините създават естроген, който се бори с тестостерона, необходим за сексуалнтаа функция", казва д-р О'Лири.

Други неща, които могат да помогнат и за двата пола: упражнения и отказване от тютюнопушенето, което от своя страна може да подобри притока на кръв към половите органи; ограничаване на приема на алкохол, тъй като големите количества могат да заглушат сексуалните рефлекси и способността на мъжете да поддържат ерекция; и хранене чрез здравословна диета, която помага за поддържане на здравословно тегло.

Ако тези подходи не помагат, вашият лекар може да успее да намери решение - което може да включва лечение на основното състояние или предписване на лекарства (за мъже).

1
Какво да направите, ако спешно се нуждаете от клие...
Авточастите и какво трябва да знаем