Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (512 words)

Как лесно и ефективно да почистим зацапаните стени

Почистване на стени Почистване на домове в София https://pochistvane2000.com/

Родителите знаят, че колкото и много да внимават, по какъвто и начин  да възпитават децата си, каквито й инструкции да им дават, то невъзможно е да се разминат с поне няколко драскотини върху стените. Ако тепърва ви предстои да се превърнете в родител или скоро сте били наградени с това щастие, то важно е да знаете, че всяко едно боядисване, което планувате не е най-доброто решение от ваша страна.

Най-добре изчакайте да отмине периода на съзряване при децата, докато те не започнат да ви разбират от първия път какво точно им казвате.

В тази статия обаче сме решили все пак да споделим с всички вас не малко трикове и съвети, способстващи за това стените у дома да изглеждат чисти и хигиенизирани, независимо дали домът ни бива обитаван от няколко малчугана или от един, който върши пакости като за цели десет. Предлагаме ви да се опитате да попиете всяка наша дума, поради простата причина, че вече сме имали възможността лично да приложим написаното в редовете и ви гарантираме, че крайният резултат не ще почака дълго.

За да бъдем колкото се може по-полезни, то ние ще разгледаме няколко основни типа стени, разделени, съобразно материалите, които са използвани при тяхното боядисване. Смятаме, че по този начин най-правилно и точно бихте могли да се ориентирате.

Преди обаче да стартираме със съществената част от днешната статия, то позволяваме си за момент да изместим фокуса в една друга посока. Имаме привилегията лично да сме се сблъсквали с услугите на една от най-реномираните фирми за почистване на българския пазар и това ни дава пълното право да ви гарантираме за качественото изпълнение на услугите, от страна на специалистите.

Предлагаме ви да разгледате Pochistvane2000.com и ако имате нужда от съдействие при премахването на петна от стените или пък някоя и друга драскотина, направена с маркер, то винаги можете да се възползвате от високия професионализъм на екипа от специалисти, които са част от компанията.

Какво трябва да знаете при почистването на стените

  • Стени, боядисани с бои на латексова основа;

Този вид стени се почистват по следния начин. От вас се изисква единствено да запретнете ръкави до горе, да си поемете дълбоко въздух, да си отделите поне няколко часа на разположение, така че да не претупвате нещата и едва след това да преминете към действие.

Първото, което да вземете в ръка, е напоена с вода гъба, върху която да поставите и минимално количество обезмаслител. Важно е, преди самото потъркване, да изцедите внимателно гъбата, така че да не стартира процеса на разтваряне на латекса. Не прилагайте никакъв натиск и се насочете предимно към местата, където наблюдавате, че има някакви петна или са зацапани от някакви материали.

  • Стени, боядисани с акрилни бои;

В този случай ви препоръчваме да се насочите към разтвор, в който присъства перилен препарат, както и малко количество топла вода. Отново внимавайте за това да изстискате гъбата наистина внимателно, докато не я усетите наистина лека и след това с нежни и кръгови движения отстранете всички замърсявания, които са се натрупали с течение на времето.

Вярваме, че сме ви били полезни и сме успели да отговорим на една малка част от вашите запитвания!

1
5 стъпки за постигане на перфектен грим
Дървени часовници – стилна декорация във всеки дом