Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (413 words)

9-те основни предимства на подовите настилки от твърдо дърво

1. Проста инсталация за хората с опит

Качествените подове от твърда дървесина са специално фрезовани, за да се осигури равномерно и стабилно прилягане. Изборът между завършени и незавършени подове от твърда дървесина е важен фактор, разбира се.

2. Лесни за почистване

Подовете от твърда дървесина се почистват много лесно, тъй като не натрупват много мръсотия, прах и отпадъци. Седмичната процедура за почистване включва почистване с прахосмукачка, изтриване и поддържане на пода сух. Това е!

3. Висококачествен външен вид

Наред с елегантност, висок клас естетически изглед, подовете от твърда дървесина предлагат топлината, красотата и стойността на дървото, което никога не излиза от мода. Твърдите подови настилки се твърди, че придават чувство за простор, където и да са инсталирани.

4. Сила и издръжливост

Висококачествените подове от твърда дървесина, които са сушени в пещ, произведени, монтирани и завършени по определени стандарти, могат да издържат години наред. Способни да издържат на активни работни пространства и интензивно движение, качествените твърди подове са здрави, износоустойчиви и имат дългосрочна издръжливост.

5. Страхотна дългосрочна инвестиция

Изборът на подове от твърдо дърво увеличава стойността на Вашия имот. Това е голяма дългосрочна инвестиция и всъщност може да се превърне в силен аргумент за препродажба, надвишаваща първоначалната цена за монтаж на настилките. Също така дава възможност за по-бърза продажба и носи по-високи цени в момента на препродажба.

6. Разнообразие

Подовете от твърдо дърво предлагат широка гама от видове. Предлагат се много цветове, стилове, петна и видове. В допълнение можете да избирате между предварително завършени и недовършени подове от твърда дървесина. Без значение колко разнообразни и уникални са Вашите нужди, има много възможности за подови настилки от твърда дървесина.

 

7. По-добра акустика

Правилно инсталиран под от твърда дървесина никога не издава кухи звуци или вибрации.

8. Здравословно качество на въздуха в помещението

Тези подове са здравословен избор за интериорни среди. Няма влакна, фугиращи линии или релеф, които могат да улавят прах, прашец, частици, животински биологични остатъци и алергени, които се срещат при килимите. Те са най-добрият избор на подови настилки при лица страдащи от алергия и допринасят за по-здравословно качество на въздуха в помещенията.

9. Непреходно качествo

Докато другите настилки ще започнат да изглеждат банални и износени, подовете от твърда дървесина все още ще изглеждат красиви. Вашите подове от твърда дървесина стават по-ценни с течение на времето. Също така имайте предвид, че за разлика от килимите и винилите, подовете от твърда дървесина могат да бъдат поправени, а не заменени.

Фабрика за масивен дъбов паркет и продукти от дъб
Камчийски Дъб ЕООД

https://www.kamchia-oak.com/

 

0
4 причини да не посетите Гърция
5 съвета във воденето на ресторантьорско счетоводс...