Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (437 words)

Кои са най-модерните щори за 2019 година – ето нашите предложения

Щори

Възможността да се впишат в почти всеки интериор повишава интереса вътрешните щори все повече.

Това кара и производителите на щори да разнообразяват продуктовата си гама. Вземането на решение в голямото многообразието понякога води до трудности. 

Кои са актуалните  през 2019 година цветове и модели щори?

Със сигурност те са топлите земни тонове. Винаги актуални си остават бежовите вътрешни щори, които перфектно хармонират с всеки интериор. Бялото и сивото също са сред фаворитите през тази година.

Текстилните щори – модерни и през 2019 година

Текстилът внася топлина и уют във всяко помещение. Те хармонират с всеки интериор, както самостоятелно, така и съчетани завеси.

Безспорен лидер 2019 г на българския пазар са щорите Ден и нощ.

Ако освен атрактивна визия търсите и термоизолационни характеристики, то плисе щорите са безспорният фаворит, които също така покриват и най - широк спектър от нестандартни форми. Романтичният привкус в помещенията безспорно можете да постигнете с римските щори. Нарастващата популярност на плисе и римските щори със сигурност ще продължи и през 2020 г.

Щорите от естествени материали – хит в декорацията за  прозорци през 2019 година

Щорите от бамбук, както и щорите от плат, имитиращи естествен бамбук се вписват в тази тенденция. Безспорното предимство на бамбуковите щори устойчивостта им на влага. Това е и причината често да изборът в спа зони и салони за красота.

Дървените щори, с възможността да изберем модел ретро, перфектния избор за френски прозорци.

Автоматични щори – най-удобният избор на 2019 година

През 2019 г. наблюдаваме автоматизацията на вътрешните ролетни щори. Тенденцията за електрическо управление, което до този момент се прилагаше за външните щори, през следващите сезони със сигурност ще се появи и с вътрешни щори от всякакъв тип.

Безспорните предимства на автоматизираните щори са много - по-безопасни са от стандартните, тъй като те нямат корди и синджири, като по този начин не представляват опасност за децата. Позволява по-голямо удобство и прецизност в контрола на светлината.  Автоматично задвижваните щори дефектират изключително рядко, защото не са подложени на неравномерен опън, като ръчните. Автоматизираните щори могат да бъдат част от вашия „Умен“ дом.

И все пак, не винаги модерното е най-удобно. Ако тези модели не ви харесват, винаги може да си изберете от класиките - вътрешни римски щори или външни ролетни щори. През 2019 година, дори и за класическите модели от миналите години, вече има много разновидности на платове, цветове, материали и екстри. Това ще допринесе един класически модел, да стане в крак с тенденциите на 2019 година.

Един последен съвет от нас, когати избирате щорите, погледнете и за техните резервни части. Колкото и качествени да са едни щори, все ще дойде момент за ремонт, а той не е задължително да е скъп.

1
Търсиш работа - ти си откритието!
Девет тайни начина доставчиците на пица за вкъщи д...