Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (341 words)

Частен колеж в София с изучаване на туризъм

Частен колеж в София с изучаване на туризъм

Ако искате да учите туризъм в столицата, то най-добрия начин да направите това е да се запишете в университет или колеж, които да предлагат тази специалност.

Ако искате да учите туризъм в столицата, то най-добрия начин да направите това е да се запишете в университет или колеж, които да предлагат тази специалност. Истината е, че понякога университетските програми по специалността са трудноразбираеми и материалите, по които се учи са доста остарели.

Не така стоят нещата в колеж по туризъм „Света Ариадна“ където работят квалифицирани специалисти и преподаватели с дълъг стаж. Обучението е модерно и включва всичко най-важно от туристическите дейности в това число: администрация, хотелиерство, организация на пътувания, създаване на бизнес план и други полезни за студентите неща.

В края на семестъра вие получавате колежанско образование в степента специалист, което ще ви служи пред работодатели и други учебни заведения. Веднага може да се прехвърлите в нашата бакалавърска програма, за да продължите обучението си по специалността или пък да се преместите в друга паралелка.

Света Ариадна е колеж, който предлага още много интересни възможности на учениците. Вие имате достъп до специалности като компютърни технологии, мода и дизайн и още десетки, които ще откриете в официалния ни сайт. От последният можете да подадете и онлайн молба за кандидатстване в нашите редици.

При положение, че търсите сигурен колеж по туризъм в София „Св. Ариадна“ е едно разумно решение за вас. Може би има и много други варианти, но тук сме се постарали да ви предоставим удобство, отлична техническа база, ниска цена на семестър и уважение към всички студенти записали се при нас.

Колежаните при нас могат да се възползват от студентски кредити или разсрочено плащане за специалност туризъм. Цената за един семестър е 280 евро. Заповядайте при нас, за да ви помогнем при разсрочване на сумата за по-дълъг срок. Ние ще ви окажем помощ да станете част от нашите групи.

В сайта на колеж по туризъм в София „Св. Ариадна“ са дадени още подробности за кандидатстването в нашите редици, така че влезте и прочетете детайлите. При въпроси свържете се с нас на посочените контакти.

1
София град ръководство и интересно
Плоски покриви и какво знаем за тях