Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (677 words)

Най-добрите пицарии в София с доставки до дома или офиса

Едно от най-големите удобства на нашето време е възможността да си спестим време за готвене или ходене до ресторант, за да се нахраним, като вместо това поръчаме от някоя от все повечето и все по-добри пицарии в София доставка до дома или офиса.

Както е казал класикът, пицата е като секса – когато е хубава, е несравнима с нищо друго на света, а когато не е хубава, пак е добра. Затова и когато се зачудим на обед на работното си място или вечер вкъщи какво да хапнем, тя винаги е сред първите дошли на ума ни ястия.

С напредването на технологиите вече не е нужно да имаш менюта флайъри на любимите си пицарии в София. Сега те имат уебсайтове, а се появиха и всякакви онлайн платформи за поръчване и плащане на храна, така че само с няколко клика можете само за около половин час да имате позвъняване на вратата на дома или офиса си с готова пица, независимо в коя част на столицата се намирате. Нашето съвремие предлага най-бързото задоволяване на всяка наша нужда или желание от когато и да било преди в историята.

Разбира се, нищо не пречи, ако сте си вкъщи, да разгънете едно готово тесто, да наредите отгоре доматен сос, кашкавал, моцарела или други сирена, както и подправки и съставки по Ваш вкус, но съгласете се – след дългия работен ден често ни се иска просто да се изпънем на любимия диван и да отморяваме. Затова и Ви предлагаме някои от най-добрите пицарии в София, що се отнася до доставки до дома или офиса.

Victoria е от вече две десетилетия синоним на качество, бързина и обслужване, така че ако се спрете на тази верига, определено няма начин да сбъркате. Една от определено най-добрите пицарии в София, тя разполага с изключително разнообразно меню от италианска кухня с богат асортимент от пици, пасти, салати и десерти. Поръчка на храна за дома или офиса от ресторанти Victoria може да бъде направена както на телефон 02/911 00 или *9110 за София, Пловдив, Банско и Боровец, така и в онлайн формата на техния уебсайт. Ако поръчате онлайн за над 10 лв., можете да се възползвате от безплатна доставка.

Утвърден световен стандарт в доставките на пица за вкъщи или за работното място е Domino’s. Компанията е известна с топ офертите си с отстъпка, като при поръчка на пица или паста за над 35 лв. тя е цели 20% от стойността. С помощта на уникалния Pizza Tracker пък можете да проследите къде се намира Вашата пица във всеки един момент от тръгването до пристигането ѝ пред Вашата врата.

Отлични отстъпки има и при онлайн поръчки към една от най-препоръчителните откъм съотношение между цена и качество пицарии в София – „Джиков”. При поръчка между 30-40 лв. ще Ви бъдат свалени 5% от стойността, при такава между 40-50 лв. – 10%, между 50-70 лв. – 15%, а над 70 лв. – цели 20%. И към това добавете и безплатната доставка в границите на столицата. Не е случайно, че все повече хора в града прибягват до услугите на „Джиков”.

Денонощна доставка предлага една от най-прогресиращите марки сред всички пицарии в София – Pizza XL. При поръчка на пица от 45 см. и 70 см. доставката е безплатна (не важи за изброените на уебсайта райони с доставка от 6,00 лв. – все извън границите на столицата), а ако си изберете някое от всички останали ястия и напитки от менюто на стойност под 25 лв., ще се наложи да заплатите 3 лв. доставка (отново това не важи за районите с доставка от 6 лв.).

Доставка до дома или офиса е вариант също за друга от качествените вериги от пицарии в София – Mr. Pizza. За по-отдалечените квартали на столицата ще се наложи да заплатите сумата от 4 лв., в която е включено ДДС. Онлайн магазинът е отлично направен и много удобен за клиентите.

Със сигурност при повече време за търсене ще намерите и други добри варианти сред множеството пицарии в София, където да поръчате изгодно, удобно и бързо хубави пици за дома или работното си място. Гореизброените обаче ще Ви предложат гарантирано качество, изпитано през годините.

0
Шампионът Руди си отиде, мизерията не можа да го с...
Регистрация на фирма при еднолично управление: ЕОО...