Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (471 words)

Непродадена малка черна рокля

petite-robe-noire

В началото на сезона, когато женското войнство в София я търсеше трескаво, малката черна рокля беше вирнала гордо презрамка и критично оглеждаше съседките си. Тя и само тя е логичния избор, достатъчно беше да я видят и я очакваха вълнуващи приключения.

В началото на сезона, когато женското войнство в София я търсеше трескаво, малката черна рокля беше вирнала гордо презрамка и критично оглеждаше съседките си. Тя и само тя е логичния избор, достатъчно беше да я видят и я очакваха вълнуващи приключения.

Имаше всичко за да се хареса:

  • Марка, която дава самочувствие;
  • Тренди кройка, почертаваща силуета;
  • Материя – практична и технологична;
  • И този черен цвят, толкова елегантен.

Беше всеизвестен факт, че малките черни рокли сами се продават. Няма по-задължително присъствие в гардероба. Стават за всеки повод, а грижливо избраните аксесоари около тях им придават ново излъчване всеки път.

Първите слънчеви дни отминаха, но това не я обезпокои. Държеше цена, а и лятото беше нейното време. Съжаляваше единствено за пропуснатата възможност да се носи със стилни дълги черни чорапи.

Когато започнаха отпуските я озари първото съмнение. Малката черна рокля се огледа – съседките си бяха там. Летните намаления наближаваха и тя не можеше да понесе мисълта, че ще свърши в количката на някоя бедна леля.

Защо никой не я виждаше? Снимките и бяха перфектни, заглавието голямо, но кошницата на онлайн магазина оставаше все така недостижима в горния десен ъгъл.

Спомни си един конкурс за красота на малки черни рокли, който беше гледала при моделиера си. Журито – дълги черни рокли, поставяше трудни въпроси на участничките. Визията не стигала, трябвало победителката да има минимум съдържание, което да отговаря на критериите за интелигентност на клиентките.

Погледна страницата си и пребледня. Заглавието беше там, цената и бройките на склад също.  Съдържанието обаче не отговаряше с нищо на критериите на любимите и клиентки.

Краткото описание беше ясно и напълно анонимно: Малка черна рокля със състав 45% акрил, 40% полиестер, 14% полиамид, 1% еластан. Дългото липсваше съвсем.

Нямаше нищо, което да събуди интереса, да интригува, да я представи в ситуация и да предизвика импулсивна покупка.

Може би някой инженер ще я открие за своята дама? Трябваше само да напише името и поне две от съставките с точния процент и излизаше на първо място.

Малката черна рокля знаеше че е уникална. Ако изкуственият интелект на търсачката видеше снимките ѝ със сигурност би се влюбил. Но той четеше единствено текстовете около нея, сравняваше ги безпристрастно с описанията на други малки черни рокли и я поставяше все по далеч във 146000 резултата отговарящи на името ѝ.

Да помогнем на малката черна рокля

Ако тя е при вас, не всичко е загубено. Съществува професионална услуга за онлайн магазини, която продава малки черни рокли и не само. Как? Като ги представи с текст и контекст, в които и ботовете се влюбват.

Научете повече защо SEO копирайтингът е важен за вашия уеб бизнес.

2
Bet365 / Най-предпочитаният букмейкър
Бетфеър - Борса за залози