Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (509 words)

Как да се снабдим с рекламни флаери

Как да се снабдим с рекламни флаери

Едно от доказалите се технически чудесна, без което не можем да си представим съвременния свят е мобилния преносим компютър или с една дума лаптопа. Той винаги може да ни осигури удобна, бърза и независеща от локацията работа, достъп до файловете ни или Интернет връзка и забавления.

Едно от доказалите се технически чудесна, без което не можем да си представим съвременния свят е мобилния преносим компютър или с една дума лаптопа. Той винаги може да ни осигури удобна, бърза и независеща от локацията работа, достъп до файловете ни или Интернет връзка и забавления. А когато заговорим за цената несъмнено стигаме до употребяваните и изгодни реновирани лаптопи.

Както всеки вече знае лаптопите са компактни преносими компютри, които значително улесняват живота и работата ни. Те са толкова практични и полезни, колкото и десктоп стандартните компютри, тъй като притежават сходни технически параметри, подобни и свързани с хардуер и софтуер.

С една дума, вие имате възможност да използвате и прилагате същите софтуерни пакети, драйвери и апликейшъни както при стационарния компютър. По-различно в случая е, че новите и употребяваните реновирани лаптопи като цяло не подлежат на толкова гъвкав и лесен ъпгрейд.

 Ъпгрейд на на лаптоп

 Заниманието, свързано с ъпгрейд е по-трудно на лаптопите по основателни причини. Това е така защото ноутбукът е по-компактен като обем и размери и по-трудно е да си добавите нови хардуерни устройства, освен ако нямате нужния опит. Има модели ноутбуци, при които добавянето на още RAM например е свързано с разглобяване на половината лаптоп.

 Ремонт на лаптоп

Всъщност, един новичък или употребяван лаптоп също не е лесен за ремонт, тъй като частиците му са по-малки и фини, но пък са по-подредени и координирани от другите. Те са специално разработени и с отварянето само на няколко панела, повечето пъти можете да се докоснете до всяка една част на вашето устройство. Разбира се, ако все пак не разбирате много или изобщо от подобни дейности е много по-добре да оставите поправката на любимия си лаптоп в ръцете на професионалист, който си разбира от работата.

Защо да изберем обаче лаптоп втора ръка

Улеснението за потребителите идва от факта, че един дори употребяван и реновиран лаптоп е в пъти по-здрав отколкото новите ноутбуци. От друга страна те са доста по-иновативни и пълни с екстри спрямо новите машини, които са предназначени за потребители без сериозни изисквания. Хубаво е, че всички лаптопи втора ръка в някоя фирма като Интерсервиз-20 се предлагат с гаранция, която трае шест месеца, и която включва отстраняване на повреди, които не са причинени нарочно от вас. Така ако все пак някоя от тези, иначе много здрави машини, закъса, вие винаги ще имате под ръка помощ, която да се отзове на вашите нужди. Все пак, всеки един от нас трябва да знае, че една такава машина като лаптоп втора ръка има "срок на годност".  Тоест, тя е здрава, работи без проблеми, леко и приятно за период от няколко до няколко десетки години. Но със сигурност може този срок на експлоатация да се окаже по-дълъг, отколкото на новите и лъскави лаптопи за масовия пазар.

Дано статията Ви е била полезна и да вземете своя информиран и логичен избор.

1
Избор на евтин часовник
Как да рекламираме чрез визитки