Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (516 words)

4 недостатъка при кварталните автосервизи

4 недостатъка при кварталните автосервизи

Поне веднъж в живота на всеки един от вас му се е случвало да си пати от кварталния автосервиз. Когато превозното средство алармира, че нещо се е повредило, то не малка част от гражданите приемат, че повредата не е сериозна и решават да се доверят на автомонтьорите, с които всеки ден си разменят поздрав в движение.

Поне веднъж в живота на всеки един от вас му се е случвало да си пати от кварталния автосервиз. Когато превозното средство алармира, че нещо се е повредило, то не малка част от гражданите приемат, че повредата не е сериозна и решават да се доверят на автомонтьорите, с които всеки ден си разменят поздрав в движение. Тази статия има за цел да ви помогне поне малко, в случай че се колебаете кое да изберете - квартален майстор или професионален сервиз. Запознайте се със 4 - те недостатъка, често срещани при малките работилници, намиращи се между блоковите пространства.

1. Лошо отношение към самия автомобил

Какво имаме предвид с това, когато казваме „лошо отношение”. Навярно ви се е случвало да наблюдавате как автомонтьорите в квартала решават да изпробват автомобила, който поправят, но не така, както на вас ви се иска, а по един далеч по неприемлив начин. На пръв поглед, виждайки ги, бихте могли да си помислите, че са на състезание от формула. Ние ви препоръчваме да не позволявате това да се случва, защото все пак превозното средство си е ваше и хората, на които сте го поверили за ремонт, трябва да се отнасят отговорно с него.

2. Подмяна на части

Една от най-честите практики в кварталните работилници, е именно подмяната на здрави част със стари. Разбира се, не всеки от вас притежава достатъчно познания и умения какви точно части включва автомобилът и къде е мястото на всяка от тях. Най-лесно се извършва смяна на точно онзи клас части, които са скрити от погледа. Компонентите от електрониката на автомобила са основния магнит за монтьорите от квартала - частите са достатъчно скъпи, че да могат да си изкарат още един надник, докато ремонтират колата ви.

3. Кражба на гориво

Колкото и да е изтъркан този номер, то той винаги ще си остане класика в жанра. Едва ли съществува такъв квартален автомонтьор, който да не се възползва от пълния ви до горе резервоар и да направи солидна почерпка на личното си превозно средство.

4. Подвеждащи препоръки

Друг недостатък, с който ще се сблъскате в кварталната работилница, са именно подвеждащите съвети и препоръки, които ще получите от работещите там лица. Много често те са в състояние да ви предложат да ремонтират и друга „повреда”, която не би могла да се забележи с просто око, а именно липсва такава. Единствената им цел е да си приберат колкото се може повече пари.

Какъв е крайният извод от всичко изписано по-горе. За да се чувствате спокойни и неограбени от кварталните майстори на автомобили, то най-рентабилно е да се доверите на професионалистите, които ще откриете в професионалните автосервизи. SpeedAutoBG е автосервиз във Варна, предлагащ на своите клиенти редица предимства, от които могат да се възползват.  Доверете се на качеството и добрите цени, които ви гарантираме, че ще откриете там.

1
Келоиди лечение и успешна антиейджинг терапия
Как да поддържаме скални кътове и алпинеуми?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location