Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (573 words)

Тандемен скок с парашут - съвети

Тандемен скок с парашут - съвети

Има нещо странно успокояващо в група парашутисти, които се шегуват със смъртта. Вярвате или не, но това действа успокояващо за онези, които ще скачат за първи път, тъй като естествено при тях се появява по-силно чувство на тревожност преди скока.

1. Подгответе се за особеното чувство за хумор на вашият инструктор

"Коя е най-трудната част при скачането с парашут?" (Земята.)

"Досега никой не се е оплакал, че парашутът му не се е отворил."

"Нямаш нужда от парашут за скок от самолет. Имаш нужда от парашут, за да може да скочиш втори път."

"Какво е любимата приказка за лягане на Хемингуей?" (Продава се: Парашут. Не е използван никога.)

Има нещо странно успокояващо в група парашутисти, които се шегуват със смъртта. Вярвате или не, но това действа успокояващо за онези, които ще скачат за първи път, тъй като естествено при тях се появява по-силно чувство на тревожност преди скока. Няма по-добър начин да се компенсира тревогата от предстоящото преживяване, отколкото доза здравословен смях.

2. Безопасността е на първо място

Никога не бъркайте спокойната личност на инструктора или неговите шеги с признак за невнимание, защото безопасността е на първо място преди всичко. Тези момчета и момичета са съвършени професионалисти, които правят това всеки ден, понякога и по няколко пъти на ден. Всички инструктори за скачане с парашут трябва да бъдат сертифицирани с лиценз и да са завършили най-малко 500 общо скокове. Винаги проверявайте дали фирмата и инструкторът за скачане са реално сертифицирани.

3. Какво да носите?

Носете свободно и удобно облекло, като например тениска, анцуг и маратонки. Може там горе да почувствате лек студ, но когато скочиш от самолета, адреналинът ти без съмнение ще се вдигне и студът няма да има значение, така че няма да е необходимо да носиш яке или нещо подобно.

Предвидете си пари за закупуване на храна или напитка, фото / видео пакет (определено ще искате да запомните, че сте скочили с парашут, особено първият път, повярвайте ни).

Колкото по-рано през деня пристигнете, толкова по-малко ще чакате, но се подгответе, възможно е да се наложи да убиете времето в разговори с други парашутисти.

4. Какво е чувството при свободното падане?

Чувството при скок с парашут от SkyVision e абсолютно невероятно! Това е краткият отговор, но нищо не може да ви подготви за този момент, когато най-накрая съберете смелост да погледнете над ръба на отворената врата на фюзелажа, да скочите от самолета на 3500 метра и да паднете свободно при не повече от 240 километра в час.

Звучи ужасяващо, но е същевременно вълнуващо. Вашият инструктор е опаковал вашият парашут правилно сутринта (всички инструктори са задължени да проверят парашутите преди излитане). Така че нищо не може да ви спре да се приземите успешно.

За тези 40-50 секунди свободно падане ще ви се стори че сте странно заседнали в небето, защото няма нищо непосредствено до вас и няма как да прецените колко бързо падате. Сякаш потъвате във вятъра със скорост 240 км/ч право към земята.

Опитайте се да преживеете и запомните всяка секунда, защото те ще минат бързо. И след почти минута свободно падане, парашутното въже се издърпва и вие се връщате към реалността благодарение на приятното изкачване на успешно отворен парашут.

В този момент момчетата да се приготвят, защото вероятно ще почувстват рязко и много неудобно дърпане на колана в областта на слабините. Така че, през следващите четири до пет минути, докато бавно се спускате във въздуха, опитайте се да се насладите на пейзажа колкото е възможно, въпреки разбираемото желание да разкопчаете колана си.

3
Какви са ползите от масажа на цяло тяло?
Модерни схващания за чуждоезиковото обучение