Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (677 words)

Пу-ер чай за отслабване и детоксикация

В България се предлагат стотици видове чай с различно действие. Можете да си купите чай от всеки супермаркет, специализиран магазин или онлайн магазин.

В България се предлагат стотици видове чай с различно действие. Можете да си купите чай от всеки супермаркет, специализиран магазин или онлайн магазин. Пред потребителя се разкрива огромен избор, но ако говорим за специфични цели, то те са точно 4. Първата причина да пиете чай е засилване на вашия имунитет в случаи на настинка или грип. Разчитаме на билков микс, защото билките имат най-силно антисептично и противовъзпалително действие. Втората най-честа причина са неприятните стомашни проблеми, като болки в корема, запек, подут корем и други. Третата причина е детоксикация на организма, което се изразява в пречистване на организма от токсини и вредни вещества. Четвъртата причина е отслабване и това което ни интересува конкретно е изгаряне на мазнини, както и забързване на метаболизма.

За решаването на гореспоменатите проблеми, може да се пие различен чай за всеки един проблем, като например - билков чай при грип и настинка. Невероятната комбинация от валериана, мента и лайка бързо помагат при подут корем. Зеленият чай е известен с със своете детоксиращо действие, а пък черният чай ще Ви помогне при изгарянето на мазнини. Въпреки че чайовете, които изброихме не са скъпи, да се пие всеки един по отделно определено не е оптимално решение. По-доброто решение е да се използва чай с разностранно действие, който да помага еднакво добре при различните проблеми, които изброихме. Така ще сте сигурни, че само с един чай може да решите всичките си проблеми.

И така стигаме до въпроса кой е най-добрият чай с разностранно действие, способен да реши всички проблеми едновременно. Отговорът е Пу-ер чаят! Всеизвестно е, че той е най-добрият вариант при подут корем, отслабване, детоксикация, както и цялостно здраве. Невероятните действия на този чай върху нашето тяло, се дължат на спецификата на неговото приготвяне и съхранение. Пу-ер чаят преминава през дълъг процес на ферментация, който започва след събирането на листата. В среда с висока влажност, чаят отлежава месеци и дори години и този период е известен като период на стареене.

Именно този процес на ферментация прави чая вълшебен, като насища листата му с благоприятни микроорганизми, които се борят със затлъстяването, горенето на мазнини и подутия корем. От тук следва важен въпрос - какво е качеството на суровината.

Пу-ер чаят произлиза от югоизточен Китай и по-конкретно провинция Юнан. Именно от там започват първите производства. Първата Пу-ер фабрика е открита през далечната 1970 година и все още има реколти именно от тази година, но наистина автентичните такива струват няколко хиляди долара за килограм. Подобно на добре отлежалото вино, Пу-ер чаят изменя вкуса си към по-добро, в зависимост от възрастта си, но сами разбирате, че не всеки може да си позволи подобен лукс.

MYTEA.BG предлага Пу-ер чай с отлично качество на още по-отлични цени. Пу-ер чаят който ние предлагаме е отлежал минимум 5 години и има невероятен вкус, като естествено притежава всички свойства, които един наистина качествен Пу-ер чай трябва да притежава. Може да бъдете сигурни в отлично качество, тъй като ние работим директно с производители от Китай, които внимателно следят целия процес от събирането на листата до пресоването в готова продукция. Именно това ни отличава от останалите вносители - ние държим изключително много на качеството.

От MYTEA.BG знаем че е важно, както самото съдържание, така и цялостния дизайн. Поради тази причина сме заложили на качествени метални кутии, като всяка кутия съдържа 15 блокчета Пу-ер чай, достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Качеството на опаковката ни позволява да съхраним силния аромат на чая, както и ценните му свойства. Приготвянето на 1 литър Пу-ер чай става с помощта само на едно блокче. Целият процес трае под 10 минути.

Всяка една чаша чай ще Ви отведе в изцяло нов свят на богати аромати и ще Ви накара да усетите невероятните ползи за вашето тяло. Време е за ново начало и истински резултати. Поръчайте истинския Пу-ер чай за отслабване и детоксикация от https://mytea.bg. Ние Ви гарантираме по-добро здраве, енергия, тонус, пълна детоксикация и трайно отслабване. Убедете се сами в качеството на нашия Пу-ер чай. Очакваме Ви на нашия сайт!

2
6 метода във физиотерапията
Как да изберем входна врата?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location