Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (458 words)

Как да резервираме почивка по уникален начин

Сайтът за комуникация с туристически агенции Travelmix.bg предлага единствената в България уникална услуга на Българските потребители - да получат индивидуална оферта за своята екскурзия или почивка, специално изготвена от различни лицензирани туристически агенции и туроператори. Всичко това без регистрация и напълно безплатно.

Сайтът за комуникация с туристически агенции Travelmix.bg предлага единствената в България уникална услуга на Българските потребители - да получат индивидуална оферта за своята екскурзия или почивка, специално изготвена от различни лицензирани туристически агенции и туроператори. Всичко това без регистрация и напълно безплатно.

Как работи?

Например искаме да отидем на екскурзия в Рим през Юни заедно с 3-ма приятели. Отваряме сайта travelmix bg и попълваме нашето запитване, като упоменаваме и как искаме да пътуваме (пр. Самолет), къде да отседнем (пр. 4 звезден хотел до Ватикана) и други детайли. Въвеждаме електронната си поща и натискаме „изпрати“. Нашето запитване се получава едновременно от всички над 135 регистрирани туристически агенции и туроператори. Тези от тях които предлагат екскурзии до Рим ще ни изпратят оферта за пътуване. Но те няма да ни безпокоят по телефона или по електронната поща, защото не разполагат с нашата контактна информация. Получаваме офертите за екскурзията директно от платформата travelmix.bg и се свързваме с туристическите агенции по наше желание.

Стотици Български потребители се възползват от възможността да резервират почивки, екскурзии, самолетни билети и хотелско настаняване през travelmix.bg. Броят на отзивите от доволни клиенти надвишава 90!

Travelmix.bg предлага решения на редица предизвикателства свързани с резервирането на почивки и екскурзии:

- Избираме на евтината оферта за екскурзия

- Избираме най-качествената оферта за екскурзия

- Сравняме измежду обслужването и продуктите на различни туристически агенции и туроператори

- Не се ограничаваме само до туристическите агенции в нашия град

Освен да направим индивидуално запитване за пътуване по наши критерии до регистрираните над 135 туристически агенции и туроператори, сайтът travelmix.bg ни дава възможност и да разгледаме готови оферти в секцията „Почивки и Екскурзии“. Там регистрираните туроператори качват собствените си оферти за организирани екскурзии и почивки, които са с определени дати на тръгване, цена и условия. Това може да ни е полезно, когато незнаем къде точно искаме да отидем или пък просто имаме желание да се присъединим към туристическа група. Има над 400 активни оферти за цял свят – от почивки в Гърция, Турция и напоследък популярната Албания, през еднодневни екскурзии до Сърбия, Румъния или вътрешността на страната та чак до екзотични дестинации като Виетнам, Камбоджа, Бразилия, Куба.

Секцията „Статии“ изобилства от съвети за пътуване или пътеписи написани от опитни автори, които са или представители на туристически агенции и туроператори, или запалени пътешественици. Може да прочетете ценни материали за почивки в Албания и Черна Гора, съвети за екзотични пътувания до Тайланд, Шри Ланка, пътеписи за Италия, Грузия, Холандия, та дори и до страхотния Пловдив.

Адресът на сайта е travelmix.bg – безплатен и без регистрация. 

3
Медицинско работно облекло
Да монтираме или не газова уредба на бензиновия си...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location