Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (483 words)

Велинград - един забележителен град

Велинград   -  един забележителен град

Велинград е красив курортен град разположен в Западни Родопи. Неговата красива природа, минералните извори и многото забележителности го правят предпочитан от всички.

Велинград е красив курортен град разположен в Западни Родопи. Неговата красива природа, минералните извори и многото забележителности го правят предпочитан от всички. Любима дестинация е на много почиващи през цялата година, тъй като освен уникалната си природа и минералните извори, има голям избор на евтини спа хотели във Велинград.

Впечатляващата местност предлага на своите посетители много забавления, красива обстановка и изискана храна. Заведенията предлагат най-разнообразна кухня, която е типична само за нашата страна. Не липсват и други вкусотии, които се предлагат според желанието и вкуса на клиентите. Хотелите са първокласни и предлагат пълен комплект от  СПА услуги, с което посетителите да се почувстват като в истинска приказка.

Това е Велинград  - изискано място за отдих и почивка. Климатът също спомага за доброто и приятно прекарване в бележития курорт. Умереният климат, чистият въздух, божествената природа изкушава и най-капризния посетител и го превръща в пленник на природата и удоволствието. Във Велинград има много хотели, които предлагат прекрасни условия за почивка. Почти във всеки хотел изненадват гостите си със своята СПА програма и правят своите клиенти да се почустват истински щастливи и починали от уморителното ежедневие. Много са хотелите, които предлагат най-модерна обстановка и всякакви услуги, изискана кухня и много развлечения. Така, че всеки може да избере според вкуса си и най  вече според цената, мястото където да прекара отпуската си и да се почуства блаженно.

Ето и някои от най-посещаваните спа хотели във Велинград са: Парк хотел Олимп, който е един от известните хотели, които предлагат прекрасни възможности за отдих и почивка. Друг Балнео комплекс е  Свети Спас. Класацията се следва от Гранд хотел Велинград, Хотел СПА Клуб Бор 4, СПА  Хотел Селект  и много други във Велинград и околностите. Всички те предлагат прекрасни условия  за нашето приятно преживяване и истински се грижат за своите клиенти.

В града и около него има много забележителности, които изкушават със своята красота и неповторимия си изглед. Най-известни са Историческият музей Във Велинград, изграден през 1952 година и който съдържа прекрасни изложби съхранени за бъдещето поколение. Църквата Света Троица, която е участвала в освободителната дейност на нашата страна. Пещерата Лепеница и красивото езеро с кастов минерален извор Клептуза, конната база, картинг пистата и много други, които се намират във самия град и околностите му.

Този красив и гостоприемен град пленява със своите прелести и грабва изведнъж своите посетители със  своята необятност и очарование. Всеки турист си спомня с приятни чувства почивката си във Велинград и желанието му да го посети пак не стихва. Тук той се чувства спокоен и свободен  и се отдава изцяло на вълшебната си почивка в този незабравим курортен град. Прелестите на красивата местност, добрата обстановка и условията, които предлага го правят предпочитан курорт не само в България, но и извън пределите й. Не току така той е известен и като СПА Столицата на Балканите.

3
Защо жените харесват обеците Сваровски?
Как iPhone 7 да стане екстремен