Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (615 words)

Как iPhone 7 да стане екстремен

Как iPhone 7 да стане екстремен

Apple iPhone 7 не е от телефоните, които са наистина устойчиви на външни влияния. Да, той има много предимства – и в дизайна, и в софтуера, и в техническите характеристики, и това ви кара да го харесвате. Но как да го направите толкова здрав, че да е подходящ за вашия вълнуващ начин на живот?

Apple iPhone 7 не е от телефоните, които са наистина устойчиви на външни влияния. Да, той има много предимства – и в дизайна, и в софтуера, и в техническите характеристики, и това ви кара да го харесвате. Но как да го направите толкова здрав, че да е подходящ за вашия вълнуващ начин на живот? Как да го носите, докато карате ски или сноуборд? Къде да го държите, когато сърфирате, плувате или се гмуркате? Има ли начин да го пазите от удари по време на планинско колоездене или катерене?

Разбира се, отговорът на всичките ви въпроси е LifeProof калъф. Но ако искате пълна защита при разнообразни рискове, в повечето случаи се налага да имате няколко различни калъфа, които да сменяте според обстоятелствата. Не звучи добре, нали?

За щастие ние предлагаме LifeProof калъф за iPhone 7 с невероятна четворна защита. Той е подходящ за абсолютно всички екстремни места, на които искате да отидете, и за всички дейности, които искате да извършвате. Снабден с няколко сертификата, които доказват неговата издържливост към всички основни рискове: сняг, вода, прах и удар. Ето как изглежда това в реалния ви живот.

Първо, няма никакъв проблем да държите смартфона където и да е, докато карате ски, сноуборд, кънки или шейни, а можете дори да се оставите да ви превърнат в жив снежен човек. LifeProof калъфът за iPhone 7 няма да пропусне сняг и ще поеме ударите при повечето падания. Когато пък дойде лято и е време за море, можете да плувате, да се гмуркате, да карате сърф или лодки, да се излежавате по пясъка и каквото друго пожелаете, без да се тревожите за телефона си – този LifeProof калъф за iPhone 7 е носител на сертификат IP-68 IEL 60529, което означава, че може да издържи под вода до 30 минути при дълбочина до 2 метра. И в същото време може да снима! Тази спецификация означава и най-висока степен на прахоустойчивост – дори след 8 часа излагане на циркулиращ талк, в калъфа не е влязла нито една прахова частица. Което е чудесно, ако практикувате планинско колоездене, офроуд, мотокрос, лов и риболов или пък работите в запрашена среда – няма да има мръсно или кално място, което да ви накара да се тревожите за смартфона си. Защото можете просто да измиете мръсотията, като го пъхнете с калъфа под чешмата. Няма да се налага да се притеснявате и от изпускане – висококачественият LifeProof калъф за iPhone 7 е издържал и изпитания по военния стандарт MIL STD 810F-516 и доказано предпазва устройството при пускане от височина до 2 метра.

И ако сте свикнали да мислите за удароустойчивите калъфи като за някакви гигантски, ръбати предмети, значи ви очаква още една изненада. Макар и малко по-обемен от силиконовите кейсове, този LifeProof калъф за iPhone 7 приляга плътно по извивките на телефона и е с изключително изчистен, дори елегантен дизайн. Прозрачният материал на лицевата страна не пречи на работата с дисплея, покритите странични бутони функционират с лекота, а когато отворите плътните капачета, можете да използвате безпроблемно и портовете за зареждане и слушалки.  Прозорчето за камерата пък е толкова прецизно изработено, че по никакъв начин не влияе на снимките и видеото.

Остана ли нещо, което да ви тревожи? Ако все пак измислите – специалистите от „Маровски” ще могат да отговорят на всичките ви въпроси. Ние обаче сме напълно убедени, че този LifeProof калъф за iPhone 7 е единствения начин да направите своя iтелефон толкова екстремен, че да спрете завинаги да мислите за безопасността му.

 

5
Велинград - един забележителен град
Как да направим правилния избор, когато съчетаваме...